Plató de 'Supervivientes 2020'

El polèmic anunci que ha protagonitzat una exconcursant de 'Supervivientes'

La polèmica concursant ha protagonitzat un polèmic anunci per a una franquícia

Tot i que s'ha donat a conèixer per ser la protagonista d'un dels episodis de 'Hermano Mayor', Dakota Tárraga va aconseguir guanyar-se l'afecte de l'audiència a 'Supervivientes', on va demostrar ser una persona directa, sincera i sobretot, molt amiga dels seus amics.

Després de diversos mesos desapareguda, la que va ser concursant de 'Supervivientes' ha tornat a convertir-se en actualitat després de protagonitzar un polèmic anunci nadalenc, on juga amb el doble sentit de manera molt perillosa.

La polèmica campanya publicitària

Dakota Tárraga ha estat escollida per una coneguda marca per anunciar 'tortitas' per Nadal. En concret, la polèmica concursant proposa «'menos tortas y más tortitas'», per tal d'evitar els conflictes familiars que solen sorgir en la taula de Nadal.

«Comença Nadal. I al cap de 5 minuts ja ens pica el nas. I sabeu el que significa això, no? 'Tortas' per a tots. Els teus col·legues et fregeixen a nadales, hi ha 'tortas'. Et toca una misèria en l'amic invisible, hi ha 'tortas'. El teu rotllet no et felicita, hi ha 'tortas'. Escolta, per què no feu una cosa? Us n'aneu a VIPS i li doneu una alegria al 'body'. Aquest Nadal deixa enrere les 'tortas' i abraça les 'tortitas' de VIPS. T'encantaran, ja et dic jo que sí», assegurava Dakota en l'anunci que ja ha causat sensació en xarxes socials.

I és que el perfil de la susdita potser no és el millor per anunciar aquest tipus d'eslògan, una mica del que la mateixa Dakota és conscient, per això ha decidit donar-li les gràcies a aquesta franquícia per apostar per ella per a la seva campanya de Nadal: «Gràcies a @envips i @good.rebels per la confiança en mi perfil, per a aquest anunci que tan viral s'ha tornat ...».

Tan aviat sortir a la llum aquesta campanya, les xarxes socials s'inundaven de comentaris a favor i en contra de l'estratègia seguida per la marca: «Així va Espanya», «adoro», «aniré per tu a provar les 'tortitas'» i «el meu vídeo favorit de l'any» eren alguns dels comentaris que es podien llegir a la publicació.

Una polèmica campanya per a molts que portarà cua

A més de diverses floretes, la campanya ha comptat amb molts detractors que no veuen del tot bé que Dakota protagonitzi aquest tipus de campanyes, ja que no és la més indicada per donar aquesta mena de consells.

Cal recordar que el passat mes de juliol, la valenciana era detinguda sota l'acusació de suposats maltractaments a la seva mare, havent de passar una nit als calabossos de la policia. No obstant això, tant ella com la seva mare, asseguraven que tot s'havia produït per unes falses acusacions i que era mentida que hagués agredit la seva mare, qui sempre l'ha defensat en els platós de televisió.

I és que tot i que ara Dakota és una persona molt diferent de la que era fa uns anys, i així ho ha demostrat en el reality de supervivència, la veritat és que el seu passat la persegueix i fer esment, encara que sigui de manera indirecta, a aquest, no li fa cap favor.

No obstant això, la valenciana sembla no voler entendre-ho i es mostra orgullosa de protagonitzar aquesta curiosa i, de ben segur, comentada campanya en la qual fa esment a polèmiques frases dites al programa de Pablo Aguado com «'te digo yo a tí que sí'».

Caldrà esperar a la fi de Nadal per conèixer si la campanya protagonitzada per Dakota afavoreix la marca, o si la dinamita, ja que es tracta d'una proposta d'allò més arriscada, que sense cap mena de dubte no ha convençut a tot el seu públic.