Toñi Moreno i José Antonio Avilés al plató de 'Viva la vida'

L'avís de Toñi Moreno a la catalana Sandra Barneda que deixa les coses molt clares

Toñi Moreno va substituir Emma García a 'Viva la Vida' i vol aconsellar Barneda durant el seu pas pel programa

Sandra Barneda és l'encarregada de substituir durant un parell de setmanes a Emma García a  'Viva la vida' després que aquesta hagués d'agafar la baixa després de donar positiu en Coronavirus. Per a afrontar millor els detalls del programa i poder fer front a tots els col·laboradors que participen en ell, Toñi Moreno li ha donat un parell de consells a Sandra que de ben segur cauran en sac trencat.

Toñi Moreno era l'encarregada de substituir aquest passat estiu a Emma García durant les seves vacances. La de Sanlúcar no dubtava a deixar veure el molest que era treballar amb José Antonio Avilés en un plató de televisió, alguna cosa que sens dubte ha estat d'allò més comentat en xarxes socials.

Justament, la que fos presentadora de 'MYHYV' ha volgut advertir a la basca de les ànsies de protagonisme del qual fos concursant de 'Supervivientes'. Sembla que l'andalusa no vol que la seva companya de treball passi pel mateix que ha passat ella durant l'estiu.    

Toñi Moreno adverteix a Sandra Barneda sobre Avilés 

Toñi Moreno i Sandra Barneda es trobaven mantenint una conversa d'allò més animada a 'Viva la vida' quan de sobte, i sense venir al cas, el col·laborador les interrompia per a donar la seva opinió sobre el que estaven parlant. L'andalusa, farta de les contínues interrupcions del col·laborador, no dubtava a donar-li un consell a Sandra Barneda. «No li donis el teu número de telèfon a Avilés», sentenciava Moreno provocant el riure de la resta de col·laboradors. 

I és que pel que sembla, i segons ha confessat el mateix Avilés, aquest trucava a la presentadora pràcticament a tota hora. «A l'estiu a Toñi Moreno li donava el 'conyàs'. Li trucava diàriament. Tenia el seu telèfon», assegurava. El motiu pel qual el col·laborador cridava a la presentadora fora d'horari laboral no era un altre que proposar-li temes per a comentar en plató, una vegada arribat el cap de setmana. 

«Encara sort que el teu número de telèfon no el tinc», sentència finalment José Antonio Avilés entre riures, deixant entreveure que en aquesta ocasió no serà tan pesat com ho va ser en el seu moment amb Toñi Moreno. Entre riures, la gaditana posava el toc d'humor de la tarda en assegurar-li a Avilés que «si em surt un fill com tu, em moro. Dimiteixo com a mare». Unes paraules que van fer que els presents en plató comencessin a riure, inclòs el col·laborador

Tensió entre Avilés i Toñi Moreno

Malgrat que tots dos van decidir acabar de bones maneres, la veritat és que encara s'entrelluca una certa tensió entre la presentadora i el col·laborador. Cal recordar, que durant l'estiu, van protagonitzar diverses trobades que en diverses ocasions van acabar amb Avilés fora del programa. 

I és que durant els mesos d'estiu, la de Sanlúcar no dubtava a acusar públicament el col·laborador de mentir amb les seves informacions i de no deixar parlar a la resta dels seus companys. Un fet que enfadava, i molt, a Avilés, fart que el seu paper com a periodista estigués sempre sota el punt de mira. 

És per això, que Toñi Moreno no ha dubtat a avisar a la parella de la seva gran amiga Nagore Robles de tot allò que estava per arribar si decidia donar-li el seu número de telèfon personal a José Antonio Avilés. Caldrà esperar per a saber si la relació entre el col·laborador i la nova presentadora serà millor o pitjor que la que mantenia aquest amb Toñi Moreno el passat estiu.