Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

La por més gran que tenia Isabel Pantoja i la va allunyar de la seva cosina, Sylvia

La gelosia de la cantant va passar per damunt de la relació familiar que mantenia amb Sylvia

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Segons explica Sylvia, Isabel Pantoja estava gelosa d'ella tant personal com professionalment | Europa Press

Telecinco continua aportant nous testimoniatges que continuen desmuntant la idíl·lica imatge que transmet Isabel Pantoja i que va començar a derrocar el seu propi fill Kiko Rivera amb un seguit d'aparicions públiques on venia a destapar a la Pantoja més malèfica.

Una dona que adora el poder, que ho fa tot pels diners i que és capaç de fins i tot mentir al seu fill per a ocultar i no repartir l'herència de Paquirri. Una herència que, segons sembla, afavoria molt més al seu fill que a la seva dona i això va fer que ella intentés preservar al màxim els béns del torero, encara que això suposés no acatar les últimes voluntats del seu espòs.

Isabel Pantoja contra Sylvia Pantoja

El passat divendres ‘Cantora, la herencia envenenada 3’ va aportar un testimoniatge clau i que fins ara desconeixíem que tingués un vincle tan pròxim amb Isabel Pantoja. Es tracta de Sylvia Pantoja, cosina de la cançonetista i que va passar gran part de la seva adolescència i de la joventut a Cantora, acompanyant a Isabel i a Paquirri. Un vincle que lluny de ser molt familiar, la convertia en part del servei, perquè durant la seva presència a la casa va exercir com a cuidadora de Kiko Rivera, fins que la van expulsar i va entrar Dulce en el seu lloc.

La cosina de la cantant, que lluita en l'actualitat per a triomfar en el món de la música, admet que el seu pitjor enemic dins del sector és la seva mateixa cosina. L'acusa de posar-li bastons a les rodes constantment i d'allunyar-la dels professionals de la indústria que han intentat donar-li un cop de mà. Com a exemple s'ha referit al productor José Luis Moreno, qui convidava a Sylvia a totes les seves gales televisives i li comprava vestits fins que un dia va veure com la seva cosina Isabel Pantoja va començar a fer-se amiga d'aquest i a partir d'aquest moment va deixar de parlar-li i de convocar-la per a treballar en els seus programes.

Encara que la mateixa Sylvia ha explicat que en el distanciament entre ambdues hi ha una gran part relacionada amb la rivalitat musical que van començar a tenir quan ella va començar a fer-se gran, hi ha un altre detall que va fer que la relació es trenqués i que el vincle acabés per desaparèixer. Quan Sylvia vivia amb Paquirri i Isabel, el torero sempre li deia coses boniques a Sylvia, dient que era molt maca i el bé que li quedaven els vestits que es posava.

 

Paquirri obnubilat amb la figura de Sylvia Pantoja

La convidada del programa especial va voler deixar molt clar que Paquirri mai la va veure com un objecte de desig, perquè ella en aquell moment tènia solament quinze anys i fins i tot jugava amb nines, amb una actitud molt docil i que per a res semblava a com actuaria una persona més adulta. Paquirri va arribar a afirmar que volia ser el representant de la carrera artística de Sylvia, alguna cosa que va molestar molt a Isabel Pantoja, la mateixa que anys més tard acabaria sentenciant la relació amb la seva cosina amb una frase més que reveladora.

Sylvia Pantoja ara es troba vivint fora d'Espanya intentant triomfar en la música i ha explicat que alguns amics li van dir en el passat que Isabel els havia dit que si Paquirri seguia en vida, la seva cosina s’hauria emportat el seu marit. Pel seu costat, Sylvia ha dit que no tenia gens d'interès en el torero més enllà de la relació familiar que els unia. En l'actualitat Sylvia no té relació amb el seu cosí Kiko Rivera, encara que admet que les vegades que s'han trobat per casualitat s'han saludat de manera molt afectuosa.

Per si no n'hi hagués prou, Sylvia ha demanat el telèfon de Kiko al programa per a poder contactar amb ell i transmetre-li que està de la seva part en tota aquesta guerra que està protagonitzant amb la seva mare. De nou, Isabel Pantoja segueix molt lluny de semblar normal i de formar part d'una família corrent, ja que amb ella tot és diferent. Veurem si Telecinco continua programant especials a costa de l'artista.