Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Christian Gálvez amb ulleres de sol parlant per telèfon

Sorpresa de l'any per a Christian Gálvez després de perdre el seu estimat 'Pasapalabra'

Mediaset compta amb el presentador per a una de les seves nits estrella

Per descomptat aquest 2020 no ha estat el millor any per a ningú ni, especialment, per a Christian Gálvez. El que era sens dubte l'indiscutible rei de 'Pasapalabra' perdia el seu preuat programa, que passava a mans d'Antena 3 amb Roberto Leal al davant. Però de tot se surt i sembla que Gálvez acabarà l'any de la millor manera, deixant enrere els mals moments que ha viscut després del gran cop professional, segons reconeixia el mateix presentador.

Gálvez no només estrena novel·la i prepara una 'bomba' televisiva a Mediaset. Hi ha més, i no poca cosa. Mediaset compta amb ell per a una de les nits més boniques i especials de l'any, d'aquelles de les quals gairebé tot el país viu enganxat a la televisió amb atenció, almenys per alguns moments.

Mediaset anunciava que Christian Gálvez posarà cara a les Campanades d'aquest 2020, tenint així l'honor de donar per finalitzat un any molt difícil i donar pas a un de nou, ple d'esperança. A més, ja se sap qui serà la seva companya i endevinem que l'elecció serà un punt a favor més per estar entusiasmat amb la proposta.

L'altra cara per a les Campanades de Mediaset serà ni més ni menys que Sandra Barneda, una de les cares més cotitzades de Mediaset després del seu èxit aclaparador al capdavant de 'La isla de las tentaciones 2' i, posteriorment, a 'La Casa Fuerte 2'.

Ana Rosa Quintana, una altra de les 'reines' del grup, era l'encarregada de donar la notícia en el seu programa de matins, connectant amb Sandra Barneda i Christian Gálvez alhora per anunciar que els espectadors de Mediaset es prendran els raïms de la mà dels dos coneguts presentadors.

Segurament la notícia entusiasma tots dos professionals, tot i que, mentre Gálvez repeteix, perquè ja va presentar les Campanades en 2008, és la primera vegada per Sandra Barneda, per la qual cosa segurament haurà rebut la notícia encara amb més il·lusió.

El tàndem apunta maneres, ja que, a més de ser dos 'monstres' de la televisió, comparteixen amor per l'escriptura i tots dos dediquen part de la seva vida professional a això. Christian Gálvez ha llançat una nova novel·la i Sandra Barneda, per la seva banda, ha triomfat amb el seu també última novel·la, 'Un oceano para llegar a tí', arribant a ser finalista del Premi Planeta 2020.

La seva dura competència

Per descomptat, la de les Campanades també és una nit de lluita ferotge per l'audiència més gran i Christian Gálvez i Sandra Barneda no ho tindran gens fàcil tenint en compte a quin s'enfronten. Tot i que és cert que els beneficia que la seva retransmissió apareixerà en totes les cadenes del grup Mediaset per igual, excepte a Boing, tenen una gran competència.

Cristina Pedroche s'encarregarà un cop més de posar fi a aquest any que acaba en la retransmissió d'Antena 3, Acompanyada d'Alberto Chicote, i és ben sabut que el seu original i atrevit 'look' de cada any genera immens misteri a tot el país i dona molt per parlar. Veurem per qui es decanta l'audiència aquest any, tenint en compte que també donaran les Campanades cares molt conegudes com Cristina Pardo i Iñaki López a la Sexta, i Ana Obregón i Anne Igartiburu a TVE.

Sigui com sigui i amb el canal de televisió que sigui, el país sencer brindarà amb ganes i al mateix temps ben aviat per un 2021 molt millor que aquest any 2020, marcat inevitablement per una inesperada i dura pandèmia que ha colpejat a tot el món.