Lydia Bosch en una imatge d'arxiu

El tendre missatge de la filla de Lydia Bosch després d'anunciar que té càncer de pell

La filla de Lydia Bosch ha felicitat l'aniversari a la seva mare en el seu pitjor moment personal

Aquesta passada setmana, Lydia Bosch revelava que patia càncer de pell. A través del seu compte d'Instagram, l'actriu compartia amb els seus seguidors una imatge on es podia apreciar una lesió a la cara que ja feia diverses setmanes que tenia en la seva pell i que després de diverses proves s'havia confirmat que era un càncer de pell.

L'actriu, aprofitava aquesta publicació per llançar un missatge a la població amb el qual pretenia conscienciar la gent d'acudir anualment a revisions que permetessin detectar a temps el càncer de pell per evitar mals pitjors.

La tendra felicitació d'Andrea a la seva mare

L'actriu feia pública la notícia el mateix dia del seu aniversari, deixant a tots els seus seguidors totalment estupefactes. La seva filla Andrea, va aprofitar l'ocasió per felicitar-la, encara que això sí, sense fer esment al tràgic moment pel qual estava travessant la seva mare.

Una felicitació d'allò més bonica i personal en què es podien veure diverses imatges de les dues juntes al costat d'un escrit que ha emocionat a tots els seus seguidors.

«Fa dues setmanes la meva germana ens va fer aquesta foto a la meva mare i a mi sense que ens n'adonéssim en un moment molt nostre. Jo vull seguir fent-me una bola al teu costat i que m'abracis fort tota la vida. T'estimo, t'estimo, t'estimo. Per molts anys mami. PD: per als que tingueu ganes de guerra ja us dic que jo, no. Per això, aclareixo que a la foto la meva mare havia donat negatiu aquest mateix dia i per això no va amb mascareta, i jo un dia abans, i tot i això em vaig posar la mascareta», escrivia la jove en el seu compte d'Instagram.

L'actriu, emocionada, responia a la publicació de la seva filla amb les següents paraules: «Sigui com sigui i vagis on vagis la meva abraçada t'acompanyarà per sempre, vida meva. Ah... i jo t'estimo més!!».

Malgrat que no ha fet esment a la malaltia de la seva mare, la veritat és que amb aquesta dedicatòria la jove deixa clar que estarà al costat de la seva mare per tot el que necessiti. Una cosa que sense cap mena de dubte, la seva mare, no ha dubtat ni un sol moment.

La veritat és que en principi no hi ha perquè alarmar-se. El càncer que pateix Lydia Bosch es tracta d'un tipus de càncer de pell que se sol desenvolupar en certes zones i que no revesteix tanta gravetat com en altres tipus de càncer.

La mateixa actriu reconeixia no haver tingut cura de protegir-se del sol des de la seva joventut, llançant també un missatge a totes aquelles persones que s'exposen durant hores al sol per tal de lluir un bonic bronzejat: «el principal factor de risc per desenvolupar epiteliomes és l'exposició al sol. I jo des de la meva adolescència he comprat totes les butlletes per tenir-lo. He fet veritables burrades per a bronzejar-me. I l'efecte acumulatiu del sol a la meva pell m'ha provocat això», sentenciava.

Repòs personal i professional

Aquesta notícia coincideix amb l'aturada professional de l'actriu. Cal destacar que, enguany, l'actriu amb prou feines ha tingut feina a causa de la Covid-19 i que fa ja diversos mesos que està sense cap projecte audiovisual a la vista, igual que molts dels seus companys.

La seva última seriosa ha estat 'La verdad', emesa en Telecinco l'any 2018. Des d'aquell llavors són comptades les ocasions en què hem pogut veure a l'actriu a la pantalla petita. Sense dubte, Lydia Bosch aprofitarà aquest petit aturada professional per recuperar-se del seu càncer de pell i tornar a la pantalla petita més fort que mai.