Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales de perfil en 'Viva la vida'

Irene Rosales s'obre en canal a Instagram per recordar al seu pare mort

Li ha dedicat unes paraules carregades de profund amor

Irene Rosales de perfil a 'Viva la vida'
Irene Rosales ha dedicat unes emotives paraules al seu pare, recentment mort | Telecinco

Aquesta setmana està sent realment dura per Irene Rosales. I és que el seu pare, Manuel, ha mort, després de disset anys lluitant contra un tumor cerebral. La seva pèrdua, com no podia ser d'altra manera, li ha causat un gran mal. Per aquest motiu, com és evident, se l'ha vist absolutament destrossada tant al tanatori com al funeral. Un fort cop per a l'esposa de Kiko Rivera, que el passat mes de febrer també perdia la seva mare, Mayte Vázquez, que va morir després de portar mesos lluitant contra una dura malaltia.

La situació tan tràgica que està vivint ha portat la jove a obrir-se en canal en el seu compte d'Instagram. Allà ha reconegut el seu sofriment, però també ha dedicat unes paraules de gran amor al seu progenitor.

El bell homenatge al seu pare

Assistir a l'enterrament del seu pare ha estat un dels moments més durs per a Irene. I després de l'enterrament, s'ha sentit en la necessitat de dedicar-li un homenatge. Per això, no ha dubtat a fer ús del seu compte a Instagram per fer-ho. En concret, ha compartit tres imatges. En una, se la veu amb la seva mà agafada a la de Manuel i en una altra apareixen els seus pares quan eren joves. A la tercera es veu una de les seves filles juntament amb el seu avi.

Aquestes fotografies les ha acompanyat d'un bonic text que comença així: «Em pensava que aquest any no em podria donar més cops, però de nou la vida ens castiga enduent-se't, pare. El meu cor està trencat, però tranquil perquè estàs amb la mare». En aquest punt, Irene Rosales ha volgut destacar la valentia del seu pare durant aquests anys per la seva lluita contra un tumor. I ho ha fet amb aquestes paraules: «Gràcies per donar-nos a tots una lliçó de vida tan gran com la de ser feliç tot i tenir problemes. Gràcies per deixar-nos gaudir de tu. Gràcies per ser el meu pare i gràcies per ensenyar-nos a estimar-nos tant».

Per finalitzar aquest tendre missatge, l'esposa de Kiko Rivera ha enviat al seu progenitor el seu més profund amor: «T'estimem. T'estimaré sempre. Descansa en pau que has lluitat prou. Dona-li a la mare el més gran dels petons. Els meus àngels».

[Instagram]CIHAgDbDImq[/ instagram]

Les reaccions d'amics i seguidors d'Irene Rosales

Davant de la publicació, molts són els fans de la jove que no han dubtat a donar-li suport i tot el seu afecte. Ho han fet amb missatges com ara aquests:

  • «Es nota que has estat educada per dues persones meravelloses. Sempre se'n van els millors. Molta força i lluita».
  • «Molta força, Irene. Els teus angelets tindran cura de tu i de la teva bella família».
  • «Afortunada per aquest pare que t'ha donat la vida. Et queda el seu amor. Ànims».

No obstant això, molts companys i amics d'ella també s'han sumat als seus seguidors. Així, per exemple, li han deixat comentaris seves companyes de 'GH Duo' Raquel Lozano i Carolina Sobe. Això sense passar per alt que també han fet el mateix l'actor Dani Muriel, la influencer Tamara Gorro, Glòria Camila o la seva cunyada Eva González. I a tots ells s'ha sumat també la cantant Lorena Gómez, cunyada de Sergio Ramos, que li ha dit: «Ho sento en l'ànima, preciosa. Ells mai et deixaran. Una abraçada plena de força».

Tots ells han volgut donar-li tot el seu suport i afecte a Irene Rosales en aquest dur tràngol. Un amor, el que ha rebut a les xarxes, que se suma al que està rebent dels seus quatre germans grans, del seu marit i de les seves filles, Ana i Carlota.