Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

La troballa de 'Paquirri' sobre Isabel Pantoja que va estar a punt de trencar la seva relació

Kiko Matamoros va haver de desemmascarar el convidat, qui va acabar confessant que tenia la famosa cinta

Passada la una de la matinada d’aquest divendres, Jorge Javier Vázquez ha anunciat que havia sortit el gros. Antonio Escámez, fill del qual fos administrador de Cantora, començava a relatar el contingut d'una cinta en la qual Isabel Pantoja parlava amb una altra senyora i es despatxava a gust contra el seu marit Paquirri.

Aquest enregistrament porta més de trenta-sis anys guardada i és totalment reveladora sobre la veritable relació que tenien la cançonetista i el torero. En el programa 'Cantora, la herencia envenenada’ alguns col·laboradors afirmen que es tracta d'una conversa entre Isabel Pantoja i la seva mare en la qual ve a descriure al seu espòs, una descripció molt dura i que no té res a veure amb els records que ella acostuma a comptar quan es recorda del seu difunt marit.

Kiko Matamoros desemmascara Antonio Escámez

Escámez ha començat dient que solament va escoltar uns segons d'aquesta cinta i assegurava que ell no la tenia. A més, també va afirmar que no sabia com va arribar el seu contingut a Paquirri. D'altra banda, Kiko Matamoros que es trobava en el plató ha hagut de desemmascarar a Escámez perquè comptés realment el que sabia. El convidat no ha tingut problema a dir que en aquesta cinta es titllava a Paquirri de masclista i a més, es parlava molt malament d'ell i de les seves accions.

Encara que ell ha dit que no té ni idea del parador de la cinta, Matamoros ha explicat que Escámez fa trenta-sis anys que guarda a molt bon recapte aquest document, encara que no ho digui en televisió perquè no entrin a la seva casa per a sostreure-la-hi. Aquest arxiu va ser fonamental fa quaranta anys, perquè gràcies a l'escolta que va fer el torero d'aquest contingut, va començar a qüestionar-se si realment havia de seguir casat amb Isabel Pantoja.

Paquirri volia divorciar-se d'Isabel Pantoja

En l'especial de la setmana passada, Teresa Rivera va afirmar que havia passat una cosa molt forta i que havia fet que el seu germà Paquirri volgués divorciar-se d'Isabel Pantoja. La germana del destre no va saber explicar què és el que hi havia, però ahir el fill de l'administrador de Cantora va confirmar amb tots els pèls i senyals tots els detalls d'aquesta reveladora cinta que tindria una durada d'uns quinze minuts.

El que més sorprèn és que als pocs dies que Paquirri morís a conseqüència de l'agafada que va sofrir a Pozoblanco, Isabel Pantoja va concedir una entrevista a Pilar Eyre i en aquesta es vanava de dir que el torero era la millor persona que havia conegut mai i que a més, era l'home de la seva vida. Segurament aquest canvi d'opinió es deu al fet que la cantant no volia mostrar un distanciament amb el seu marit, perquè en aquell moment l'herència i les últimes voluntats de Paquirri no s'havien resolt.

Donya Ana contra Sylvia Pantoja

Per si tot això fos poc, Escámez ha explicat que Isabel Pantoja va intentar acomiadar el seu pare quan va entrar en Cantora. Segons explica, la cantant no volia ningú allí que influís en el torero. Pantoja volia convertir-se en propietària i senyora de la finca i esperava que el seu marit se n'anés de viatge per a començar a manar i aprofitar-se de tots els beneficis que això li aportava.

Cal recordar que Isabel Pantoja mai ha estat sola a Cantora. Una vegada es va casar amb Paquirri, en la finca es van instal·lar la mare de la cantant, el seu germà Agustín i avui hem sabut que també estava Sylvia Pantoja, la seva cosina i que alhora exercia com a mainadera de Kiko Rivera, una funció que es va frustrar quan a Sylvia se li va relliscar de les mans el nen i va caure a terra fent-li un bony.

En aquest moment donya Ana va cridar maleducadament a la jove, qui va decidir sortir per potes d'aquesta casa en entendre que la seva tieta estava sent desmesurada amb ella per un accident que li podria haver succeït a qualsevol persona.