Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria

Josep Maria Mainat, atemorit per la seva exdona: «És capaç de fer qualsevol cosa»

El productor s'ha assegut en un plató de televisió per parlar sobre tot el succeït

Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria
Josep Maria Mainat, en una imatge d'arxiu. | GTRES

Després de la polèmica, Josep Maria Mainat s'ha assegut en un plató de televisió per relatar l'infern que està vivint després que la seva dona, Angela Dobrowolski intentés, suposadament, acabar amb la seva vida. Ara, setmanes després que aquest fet sortís a la llum, el productor de televisió ha assegurat que no reconeix a la que va ser la seva dona i que sent por de les represàlies de la que va ser la seva parella.

«No reconec a l'Angela que vaig conèixer. I pel que es veu, crec que és capaç de fer qualsevol cosa i no sé on és el límit», assegurava Mainat al programa 'Tot es mou', arribant fins i tot a revelar que havia contractat seguretat privada per prevenir un possible nou atac per part seva. El productor també ha defensat que l'únic que desitja és que Angela s'adoni de tot el mal que ha causat. «Ha de demostrar que és una persona assenyada i incapaç d'assassinar al seu marit». Comprensiu i molt tolerant, el que va ser integrant de la Trinca, arribava fins i tot a assegurar en el programa que si demana ajuda, «tots l'hi donaran, fins i tot els que l'envoltem».

I és que malgrat tot el que ha passat, Mainat no li guarda rancor a Angela i fins i tot no ha tingut cap tipus de problema en rememorar la seva etapa més feliç al costat de la que va ser la seva dona. «Jo l'estimaré sempre, hem estat junts deu anys, hem estat feliços i tenim dos nens fantàstics; el que sí que està espatllat és l'enamorament», manifestava. Sens dubte, Mainat no té pensat tornar a reprendre la seva relació sentimental amb ella però sí que espera reprendre la «relació humana», un cop tot torni a ser com abans.

Mainat revela els possibles motius del canvi d'actitud de la seva dona

Lluny de culpabilitzar a ella per tot el succeït, el productor no ha deixat de posar excuses a l'estrany comportament de la seva exdona, amb qui ha conviscut durant més de deu anys i amb qui té dos fills menors d'edat. El productor apunta que un dels possibles motius pels quals Angela hauria canviat d'actitud són les seves noves amistats. «Va conèixer a persones tòxiques. Crec que ha començat a tenir problemes psíquics», sentenciava.

El que està clar és que Mainat no vol que la que va ser la seva dona acabi a la presó, «l'únic que vull és que s'aclareixi el que va passar realment», afirmava, al mateix temps que assegurava que per a ell, que la seva exdona acabés a la presó no seria un triomf. Bàsicament, perquè privaria als seus dos fills de poder veure la seva mare, cosa que sens dubte és fonamental per a Mainat, que sempre ha intentat protegir-los.

Sens dubte, sorprèn la manca de rancúnia del productor cap a la seva dona, i més si tenim en compte que després de ser desallotjada de casa seva, s'ha adonat que faltaven alguns objectes com una guitarra de col·leccionista (regal del seu fill), una televisió o els discos d'or de la Trinca. Una cosa, que sens dubte, ha enfadat, i molt, al productor televisiu. Cal recordar que Angela Dobrowolski està acusada d'intentar assassinar el productor mentre dormia. El motiu no seria altre que intentar fer-se amb l'herència de Mainat, ja que es trobaven en ple procés de divorci. Tan aviat com va descobrir-se aquesta notícia, Angela era arrestada per intentar, suposadament, entrar al costat de la seva actual parella a l'habitatge que el productor té a Canet de Mar.