Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

A la llum l'entrevista que deixa clara la tensa relació entre Paquirri i la senyora Ana

Unes paraules del torero cap a la seva sogra deixen en evidència com de malament es portaven

El clan Pantoja no deixa de generar titulars. Des que Kiko Rivera va concedir una polèmica entrevista en què destapava cadascuna de les mentides de la seva mare i fins i tot arribés a acusar-la d'haver-se quedat amb part de l'herència de Paquirri, els problemes no cessen per a la vocalista. 'Socialité', el programa presentat per María Patiño, ha destapat la mala relació que existia entre Paquirri i la matriarca de la família, la senyora Ana. Per poder conèixer aquesta notícia ha estat necessari remuntar-se a 1982, quan el periodista José María Íñigo va entrevistar el matrimoni format per Pantoja i Paquirri.

La relació entre la senyora Ana i Paquirri

Mentre s'estava produint l'entrevista, una atenta senyora Ana observava el detall tot el que estava succeint i estudiava amb detall el que deien tant la seva filla com el seu gendre. En un moment d'entrevista, va arribar fins i tot a ser la protagonista sense ser-hi present. El periodista José María Íñigo li preguntava a Paquirri com era la seva relació amb la matriarca de la família, cosa per a la que ell va tenir una contundent resposta.

Amb un aspecte seriós, el torero assegurava que la senyora Ana no deixava ni un sol instant a la seva filla Isabel. Amb simpatia, i sense voler donar més explicació, Paquirri assegurava que la mare de la seva parella era bona dona, encara que la seva expressió digués més aviat el contrari. Sembla ser que el torero no portava gens bé que la mare d'Isabel Pantoja estigués tot el dia controlant el que feia la seva filla, arribant fins i tot a ser aclaparadora per al pare de Kiko Rivera. Diversos testimonis propers a Paquirri asseguren que «no deixava a Isabel en cap moment, sempre estava amb ells».

Isabel Pantoja, la gallina dels ous d'or

La veritat és que no és la primera vegada que surt a la llum l'obsessió de la senyora Ana per tenir a prop la seva filla. Diverses exparelles de l'artista ja han fet públic que la mare de la cantant i el seu germà havien estat un impediment perquè les relacions de l'artista seguissin endavant. Cal recordar que el seu primer amor, Francisco Cotes, arribava a assegurar que «estava boig per ella però no m'atrevia a parlar-li i per això li vaig escriure una carta a la seva mare, la senyora Ana, demanant permís per veure-la», segons ha narrat a 'Socialité' el primer amor d'Isabel. Però «la seva família no es separava d'ella, quan Isabel i jo quedàvem, la seva mare estava amb nosaltres i s'asseia entre els dos».

L'obsessió de la família per mantenir a resguard a la cantant es deu al fet que Pantoja és actualment, i des de fa anys, l'única font d'ingressos tant de la senyora Ana com del seu germà Agustín, per aquest motiu la família lluita per mantenir-la al seu costat i totalment allunyada del món exterior. Tal era l'obsessió de la senyora Ana per guanyar diners, que fins i tot, i segons ha relatat Sylvia Pantoja, va arribar a buscar parella a la seva filla : «Un dia va venir la meva tia Ana a la plaça a Triana preguntant com boja qui guanyava més diners si un torero o un futbolista, això et dóna a entendre... que em sembla bé perquè vol el millor per a la seva filla. Ha portat la carrera de la seva filla molt bé, però amb els interessos per a ella».

I és que al seu germà, no se li coneix ni ofici ni benefici des de fa anys i la seva última ocupació coneguda és la de ser representant de la cantant. D'altra banda, la senyora Ana es troba molt malalta des de fa anys, cosa que ha provocat que Pantoja no surti gaire de Cantora.