Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tom Brusse i Sandra Pica a Hondures

Destapen el muntatge de Tom i Sandra: «Es volien escapar i intimar»

Diversos concursants afirmenque han vist com la parella actua d'una altra manera quan no els graven

Això es veia venir fins i tot abans que comencés la nova edició de 'Supervivientes'. Des que Tom Brusse ho va deixar amb Melyssa Pinto a 'La isla de las tentaciones', el focus mediàtic s'ha centrat en ell i en la seva parella, Sandra Pica, que han intentat per tots els mitjans seguir sortint a la televisió i allargar aquesta història el màxim possible. De fet, a 'Sálvame' un paparazzi va assegurar que havia pactat un muntatge amb Sandra i Tom perquè els fotografiés a la porta d'una botiga per a nadons i així donar a entendre que esperaven un fill.

L'objectiu d'aquestes fotos era que els agafessin per concursar junts al reality de Telecinco 'La casa fuerte' i ho van aconseguir. Allà ja vam veure que la parella era molt feble i que no tenien cap mena de base, ja que Sandra es va passar tota l'edició plorant i va demostrar que no es fiava gens de Tom. Cosa que s'entenia perfectament perquè el jove li deia pel nom de la seva ex i, a més, al concurs van aparèixer diverses noies que van assegurar haver tingut alguna cosa amb ell quan ja sortia amb la temptadora. Després, Telecinco va fitxar Tom per a 'Supervivientes', però no van considerar important que Sandra també entrés al programa, ja que havien tancat el contracte amb Melyssa Pinto i van creure que el veritable retrobament seria aquest.

Aquesta setmana vam saber que Sandra va intentar convèncer Tom perquè no anés a 'Supervivientes' i el va amenaçar dient-li que si hi anava, trencaria amb ell, però ell no li va fer cas. Llavors Sandra va haver de buscar la fórmula per tenir una mica de protagonisme en tota aquesta història. Com? Doncs explicant a 'Sálvame' que tenia dubtes i que volia deixar el seu nuvi. D'aquesta manera va aconseguir el seu objectiu inicial: volar a Hondures. Dimarts va arribar a 'Supervivientes' i va dir a Tom que ja no l'estimava i que havia volat fins allà per a trencar la relació. Una excusa que ni el mateix jove es va creure, que va dir que eren massa quilòmetres només per a deixar-lo.

Però compte perquè, si bé és cert que a Espanya ningú o pràcticament ningú es creia el relat de Sandra, sembla que els concursants tenen indicis que es tractaria d'un muntatge per part de la parella, que tindrien planejat fer tot aquest paperot des d'abans.

Gianmarco Onestini assegura que ha escoltat com Sandra i Tom quedaven per trobar-se al bosc, i altres companys han vist com s'abraçaven i parlaven del que menjarien quan sortissin del programa i dels negocis que emprendrien. Uns plans que no encaixen entre dues persones que acaben de trencar.

Melyssa tampoc se'ls creu

Melyssa, que coneix molt bé Tom, també es va mullar i va afirmar que no es creu aquesta ruptura, ja que ha pogut veure com, quan s'apaguen les càmeres, Tom i Sandra no se separen ni un moment i continuen donant curs a la relació que tenien fora del programa. Mentrestant, el francès es defensa dient que el que potser li passa a la seva companya és que vol tornar amb ell o que està gelosa perquè el programa no li ha portat el seu nuvi. I Sandra insisteix que no fa tot això per diners, cosa que ningú dubta, perquè és molt més factible creure que ho fa per sortir a la televisió i no perdre la popularitat que li ha donat la petita pantalla.