Carlota Corredera, amenaçada per la germana d'Olga Moreno: «Vaig a per tu»

Raquel Moreno denuncia al seu compte d'Instagram que Carlota Corredera carregui constantment contra la seva germana

Carlota Corredera ha hagut de pagar un preu molt car per presentar el documental de Rocío Carrasco. Primer va haver de fer front a Jorge Javier Vázquez, que va advertir als seus responsables que necessitava formar part de 'Contar la verdad para seguir viva'. Tot i això, Corredera va aconseguir robar-li el projecte. Encara que, si hagués sabut les conseqüències, potser hauria rebutjat l'oferta.

El públic està dividit entre defensors i detractors d'Antonio David Flores. La presentadora forma part de l'últim grup, i no tenen cap inconvenient en reconèixer que no vol tornar a coincidir amb el tertulià en cap plató de televisió. Ara bé, Olga Moreno també forma part de Telecinco, i la periodista tampoc parla bé d'ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Olga Moreno s'ha convertit en una de les cares més polèmiques de la premsa del cor. Molta gent considera que és responsable del patiment de Rociíto, i l'acusen de ser el seu autèntic botxí. Carlota Corredera està d'acord amb aquesta teoria, i té un gran interès a demostrar que l'empresària fa tot el possible per fer mal a Carrasco.

En el desè capítol de la polèmica docusèrie, Rocío Carrasco llança un missatge dirigit a Olga Moreno:  «Li ha anat bé ser la 'mare coratge' i salvar aquests nens d'una mala mare, perquè ha aconseguit beneficiar-se'n econòmicament». «És còmplice. Una pocavergonya», manifesta.

La presentadora ha aplaudit les paraules de Rocío, i l'entorn d'Olga Moreno està molt indignat amb ella. La seva germana, Raquel, ha publicat a les xarxes socials uns missatges que atempten contra Telecinco. Raquel considera que Carlota és responsable de la campanya de desprestigi que està patint Olga Moreno, i està disposada a parar-li els peus.

La família Moreno amenaça en demandar a totes aquelles persones que posin en dubte l'honor de la dona d'Antonio David. Encara que tenen en el punt de mira a la periodista gallega, ja que consideren que està fent mal a Lola, la filla d'Olga, i no permeten que segueixi manipulant a l'audiència.

«Per què no parles de la teva filla?»

Raquel Moreno ha escrit un text al seu compte d'Instagram. Tot i que el seu perfil és privat, algú ha filtrat el text: «Aquesta senyora està obsessionada amb la meva germana i la nostra família. Carlota, vaig a per tu també! És vergonyós que davant de milions de persones estiguis dient tantes barbaritats», denuncia.Gran part del públic ha aplaudit aquestes paraules perquè consideren que Carlota no està actuant objectivament. Els espectadors de 'Contar la verdad para seguir viva' són conscients que Olga té part de responsabilitat, però també creuen injust que sigui considerada l'únic botxí de Carrasco.

«Diu que és feminista? De què? Si no para de parlar malament de la meva germana i Rory (referint-se a Rocío Flores). Això és una advertència. No parlis de la meva neboda Lola, que té 8 anys i li estàs fent molt mal. Per què no parles de la teva filla? Per què no parles del càmera del teu marit?», escriu Raquel.

Carlota Corredera no perdona que Rocío Flores fos capaç d'agredir a la seva mare, i exigeix que doni explicacions. Amb tot això, la cunyada d'Antonio David li ha plantat cara, i ha posat en dubte la seva professionalitat. «Encara sort que cada dia hi ha més persones que quan et veuen decideixen no mirar Telecinco. Quin tipus de periodista o presentadora ets? Increïble. Ja n'hi ha prou», ha publicat en el seu compte privat d'Instagram.

De moment, Carlota Corredera no s'ha pronunciat al respecte. Encara que, tenint en compte el seu temperament, no ens estranyaria que fes servir el seu poder mediàtic per arremetre durament contra la seva nova enemiga.


Comentaris

envia el comentari