Logo de 'Sálvame'

Creix el boicot contra 'Sálvame': «Ens han pres el pèl»

La discussió d'Anabel Pantoja amb Rafa Mora ha aconseguit que l'audiència posi en dubte la confiança del programa

Jorge Javier Vázquez mai va pensar que hauria de fer front a un enemic més poderós que ell: el seu públic. Els espectadors estan cansats que la direcció de 'Sálvame' jugui amb l'audiència i consideren que abusen de la confiança que s'han guanyat durant aquests dotze anys de programa, i no estan disposats a tolerar més mentides.

Recordem que fa una setmana, David Valldeperas, membre de la direcció del programa, va anunciar que havien decidit contractar dos col·laboradors que revolucionarien Telecinco. No obstant això, les xarxes socials van cremar quan va confessar que Las Mellis serien les noves col·laboradores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després d'aquest escàndol, els espectadors estaven segurs que 'Sálvame' havia après la lliçó, però els seus directors han tornat a enganyar el públic, i sembla que aquesta podria ser l'estafa definitiva. Fa uns dies, es va assegurar que Rafa Mora o Anabel Pantoja serien acomiadats, però encara segueixen en el programa.

Anabel Pantoja va amenaçar en deixar la televisió si els directors no prenien mesures contra el seu company, ja que Rafa Mora va fer burla de la discapacitat del seu pare, Bernardo. Fins i tot, Paz Padilla va assegurar que no tornaria a treballar amb tanta tensió entre els seus col·laboradors.

Els espectadors consideren que Rafa Mora ha de demanar disculpes. Així doncs, 'Sálvame' va simular tenir en compte les opinions dels seus espectadors i va anunciar que l'audiència podria decidir entre Anabel o Rafa. Amb aquesta notícia, el col·laborador no va poder evitar trencar a plorar davant els seus companys. 

Ara bé, 'Sálvame' ha allargat les votacions el temps suficient per aconseguir que Rafa no perdi el seu lloc de treball. I, consegüentment, els defensors de la família Pantoja no s'han quedat de braços plegats.

Un 49% dels fans del programa volen que Rafa Mora abandoni Telecinco, però la direcció del programa no està disposada a perdre un col·laborador tan polèmic. Així doncs, 'Sálvame' ha tornat a enganyar a l'audiència. Per aquest motiu, cada vegada hi ha més gent que amenaça en canviar de cadena.

Per què ningú li planta cara a Rafa Mora?

Durant l'enfrontament, Anabel Pantoja va amenaçar greument al seu company: «Et rebento el cap». Encara que el seu poder mediàtic ha omès aquest error, i els seus seguidors l'han convertit en víctima de la discussió, David Valldeperas li ha donat l'esquena. «Ens han pres el pèl», comenten a les xarxes socials.


'Sálvame' va assegurar que no permetria que es repetís un episodi tan violent. Per tant, va demanar ajuda a la psicòloga Cristina Soria, però Anabel es va negar a assistir a teràpia perquè no pretén solucionar els seus problemes amb Rafa Mora. Anabel és conscient que ha guanyat la batalla, i els seus fans exigeixen que Telecinco compleixi la seva promesa.

El valencià ha pres consciència i ha assistit a teràpia. Gràcies a aquesta estratègia, ha aconseguit conservar el seu lloc de treball, però el públic exigeix que Telecinco prediqui amb els valors feministes als quals està donant tanta publicitat.

Jorge Javier Vázquez prefereix mantenir-se al marge d'aquesta polèmica. Per primera vegada en molt de temps, no està involucrat en l'escàndol. No obstant això, és el gran damnificat, ja que si l'audiència dona l'esquena al mític programa, perdrà un dels seus negocis amb més èxit.