Logo de 'Sálvame'

Un director de 'Sálvame' planeja trair Telecinco: «Amb mi que no comptin»

David Valldeperas assegura que no tornaria a dirigir un programa com 'Hable con ellas' perquè no té un bon record d'aquella etapa

En l'últim capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' s'ha posat en el punt de mira a un dels personatges més importants de 'Sálvame'. La protagonista de la docusèrie ha explicat com David Valldeperas, actual director del programa, va voler posar-se en contacte amb ella per oferir-li treball, però no va respondre al telèfon perquè es pensava que tan sols volia informació. Finalment, i gràcies a Fidel Albiac, va respondre a la trucada i es va disposar a escoltar la petició de Valldeperas.


Així doncs, David Valldeperas va proposar-li treballar a 'Hable con ellas'. Rocío Carrasco, molt sorpresa perquè Telecinco sempre havia carregat contra ella, va decidir acceptar l'oferta. La protagonista de la docusèrie, que va compartir plató amb Sandra Barneda i Yolanda Ramos, ha reconegut que l'oferta va arribar en una etapa en què no vivia el seu millor moment estat anímic. Tot i això, gràcies al programa, va recuperar la il·lusió i va gaudir molt amb les seves companyes i els convidats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els espectadors demanen que es torni a emetre 'Hable con ellas'

Rocío Carrasco s'ha emocionat quan ha recordat el seu pas per 'Hable con ellas' i, fins i tot, els espectadors han demanat que es torni a emetre un programa com aquest amb la seva presència i la de Carlota Corredera i Yolanda Ramos. Ara bé, tot i que el programa no va aconseguir reunir unes grans xifres d'audiència, les presentadores van construir una gran amistat i, fins i tot, van anar al casament de Rocío Carrasco.

Carlota Corredera, que sempre està pendent de les xarxes socials, ha aprofitat el seu protagonisme a 'Sálvame' per comentar-li a David Valldeperas, director del programa, que els espectadors estan demanant que torni un programa com 'Hable con ellas'. Tot i això, Valldeperas ha assegurat que no tornaria a dirigir un programa amb elles, ja que no van deixar-li un bon record.

Recordem que el programa, malgrat la seva curta vida en antena, va protagonitzar diversos conflictes. De fet, el productor José Luis Moreno va arribar a dir-li a Sandra Barneda que acabaria amb la seva trajectòria a Mediaset.

Batalla entre Anabel Pantoja i Rafa Mora

D'altra banda, ara 'Sálvame' ha de decidir si vol continuar comptant amb la col·laboració d'Anabel Pantoja i Rafa Mora després de la disputa que van protagonitzar divendres passat, 7 de maig. A més, l'audiència també pressiona el programa perquè prenguin una decisió severa, ja que la direcció de 'Sálvame' ha obert una enquesta perquè el públic decideixi quin dels dos col·laboradors ha de ser acomiadat.