La millor amiga de la mare d'Antonio David Flores: «És una mentidera»

Carmen Peña detalla els secrets que encara no s'han explicat sobre Rocío Carrasco

Aquestes últimes setmanes, moltes persones que formen o han format part de la vida de Rocío Carrasco i d'Antonio David Flores s'han ponunciat sobre la història que actualment és el gran tema de debat a les tertúlies televisives. Després que s'emetés el primer episodi de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', moltes veus han parlat de la mala vida que Antonio David va donar a Rociíto i de la suposada manipulació a què va sotmetre els seus fills.

Ahir dijous, el diari 'La Razón' va parlar llargament amb Carmen Peña, la millor amiga de la mare d'Antonio David, Luisa Carrasco. L'entrevistada sap moltes històries que han viscut l'exguàrdia civil i la filla de Rocío Jurado, i per fi s'ha decidit a explicar la seva versió del que va passar.

«Recordo que Rocío Carrasco es va ficar pel mig de la parella i van acabar trencant»

Peña va ser testimoni directe de molts episodis de la vida del fill de la seva millor amiga: «Jo vaig viure molt de prop la relació del David amb la Inmaculada, la seva primera nòvia. Recordo que Rocío es va ficar pel mig de la parella i van acabar trencant. Ara al·lucino, perquè la Rocío Carrasco està sent una mentidera, i s'està inventat cada pel·lícula... Nosaltres ho hem viscut tot en primera persona», confessa.

Rocío Carrasco al costat d'Antonio David passejant per Madrid quan eren parella
Rocío Carrasco ha estat molt criticada per la millor amiga de la seva exsogra | GTRES

A més, la dona revela que el cercle més proper d'Antonio David li deien 'El Carrasco', un sobrenom molt curiós. «Aquí a Màlaga el coneixíem per aquest renom, que venia de la relació que tenia amb la Rociíto. Recordo que li va regalar un gos a l'Inma, que era la seva nòvia, i al gos li deien Carrasco», assegura en un to distès.

Carmen defensa Luisa després dels atacs de Rocío Carrasco

«La Luisa i jo sempre hem sigut molt amigues. Vivíem una al costat de l'altra al barri de La Luz, a Màlaga. Jo tenia una botiga, i ella sempre venia a comprar roba per als seus fills. Sempre hem tingut molta relació. L'altre dia vaig estar amb ella i la vaig veure bastant malament. Ja té més de vuitanta anys i porta molt malament tot aquest tema de periodistes, i s'ha d'amagar», relata Carmen.

Rocío Carrasco ha parlat de la seva exsogra: «D'on no n'hi ha, no en raja. Ella sola s'ha retratat. És una persona gran i jo no seré qui la jutgi o la qualifiqui», i Penya ha respost en defensa de Luisa: «Mai ha sigut tan malparlada com diu la Rociíto al documental. I no ho dic perquè sigui amiga meva, ho dic perquè és veritat, i els que la coneixen ho saben».

L'opinió de Carmen Peña sobre el matrimoni d'Olga Moreno i Antonio David

A més, Carmen Peña ha opinat sobre el matrimoni format per Antonio David Flores i Olga Moreno, deixant caure que moltes coses que s'estan dient sobre la seva relació no són com les volen fer veure alguns mitjans, com la mateixa cadena que emet la docusèrie sobre la filla de 'la més gran'. «El fet que l'Antonio David hagi sigut sempre un faldiller no és res de nou, però l'Olga és un tros de dona, i a ell l'he vist a la botiga de la seva dona lluitant pel negoci familiar. Cada vegada que ens veiem em saluda amb molt d'afecte, perquè ens coneixem des de sempre, i només et puc dir que la seva família mai s'ha ficat amb ningú i aquí a Màlaga són molt estimats», ha conclòs Peña.


Comentaris

envia el comentari