Una de les frases de la setmana: «Que Rocío miri al costat seu»

Olga Moreno fa unes declaracions que deixen en molt mal lloc Fidel Albiac

El desè capítol de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha servit perquè Rocío Carrasco s'assegui al tron mediàtic. La filla de 'la més gran' ha revelat com el seu exmarit va aconseguir  la custòdia de David, un nen malalt de naixement que era molt vulnerable. Els especialistes consideren que aquest comportament es correspon amb un tipus de violència de gènere molt concret. No obstant això, hi ha molta gent que no confia en el testimoni de Rocío, i aprofiten qualsevol oportunitat per a negar tota la història.

Olga Moreno, actual dona d'Antonio David, és la principal defensora del seu marit. Concursa a 'Supervivientes 2021', i la seva projecció mediàtica creix contínuament. És conscient que totes les declaracions que fa tenen una gran repercussió. Així doncs, ha utilitzat aquest poder per a rentar la imatge de l'antic tertulià de Telecinco. Considera que és una víctima i en cap moment ha posat en dubte la seva innocència. De fet, assegura que té proves suficients per a desmuntar el documental de Rociíto. Per Olga, l'autèntic responsable del drama és Fidel Albiac.

Durant molt de temps, tothom parlava d'Albiac. El van acusar d'haver-se aprofitat del patrimoni de la seva dona i d'haver-la allunyat de la seva família. Rocío, per la seva banda, té molt d'interès a rentar la imatge de la seva parella. Considera que li ha salvat la vida i aplaudeix que mai hagi tingut por d'enfrontar-se al seu botxí.

Antonio David ha intentat arruïnar la reputació de Fidel. Juntament amb José Emilio Rodríguez Menéndez, un advocat de dubtós prestigi, va fer circular rumors bastant ofensius sobre ell. Gran part del públic segueix tenint dubtes sobre Albiac, i Olga Moreno ha aprofitat la circumstància per desmentir la versió de Rociíto.

«Quina pena! Em dol moltíssim»

Telecinco ha exiliat Antonio David Flores. Després que s'emetés el primer episodi de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', els responsables de la cadena van decidir prescindir dels seus serveis. Carlota Corredera, presentadora de l'espai on s'emet la docusèrie, va assegurar que era una mesura imprescindible. Segons va explicar, l'audiència no hagués entès que mantinguessin a la plantilla una persona acusada de maltractaments. No obstant això, aquestes explicacions no són suficients per a Olga Moreno, que considera que el seu marit ha estat víctima d'una trama televisiva bastant injusta.

«Em fa molta pena, t'ho juro. Maltractament? Que miri al costat seu», comenta l'empresària a 'Supervivientes 2021'. Aquestes declaracions han tingut molta repercussió, ja que no és la primera vegada que Fidel Albiac ha de lluitar contra un rumor d'aquest tipus. «Em dol moltíssim. Estava molt il·lusionat amb la feina, i ho donava tot per a aquesta empresa. I ara, de la nit al dia, i d'aquesta manera... Quina pena!», ha declarat la segona mare de Rocío Flores. Se sent especialment responsable, perquè, com que és a Hondures, no pot donar a Antonio David el suport que necessita. No obstant això, recorda que el fet que participi a 'Supervivientes' «és el millor per a la meva família, i més ara que el meu marit no té feina».

Rocío Flores està molt preocupada per la seva família. És conscient que Olga està patint molt. Fins i tot li va oferir ajuda per pagar la penalització i no participar a 'Supervivientes'. «Li vaig dir a l'Olga que s'oblidés de la seva vida de fora, per la seva pròpia salut mental, que no estigués amb el rum-rum, però és una persona i és normal que a vegades exploti. Són les seves vivències», declara la filla de Rociíto per a justificar els nous atacs de l'empresària. Seguirà fent-ho després de l'últim capítol de la docusèrie?


Comentaris

envia el comentari