Joaquín Prat carrega contra Rocío Carrasco i Alessandro Lequio s'hi apunta

Els col·laboradors d'El programa de AR' han estat molt contundents

Dimecres a la nit es va emetre l'episodi 10 de la docusèrie de Rocío Carrasco i avui Joaquín Prat no ha dubtat a comentar-lo a 'El programa d'AR'. En concret, ell, en companyia d'Alessandro Lequio, no han dubtat a carregar contra la protagonista. Exactament han procedit a criticar-la pel seu rol de mare respecte al seu fill petit (David Flores). I han estat realment contundents, com sol ser habitual en ells.

L'ingrés hospitalari de David Flors

En el capítol d'ahir, Rocío va voler desmentir una informació que durant anys el seu exmarit (Antonio David Flores) ha explicat. Ens estem referint a un ingrés hospitalari del fill que tenen en comú. 

El que va ser col·laborador de 'Sálvame' ens ha narrat en diferents entrevistes que la mare de la petita no va anar a veure'l al centre hospitalari. Això sí, va exposar que mentrestant sí que va anar a un acte públic relacionat amb unes cremes. 

Aquesta història ahir va ser desmentida per Carrasco. Així, va explicar que aquest ingrés es va produir durant un període en el qual el menor estava amb el seu pare. És més, va afegir que ella no va saber d'aquesta situació hospitalària fins que des del centre la van trucar sol·licitant la targeta sanitària del seu fill. Va ser en aquest instant quan es va assabentar del que li havia passat després de sol·licitar parlar amb el metge.

El doctor li va exposar que just en aquell moment se li anava a donar l'alta i que no havia estat res greu. Vaja, que no s'havia de preocupar. Per aquest motiu, com David va marxar a casa amb el seu pare, va donar a conèixer que aquella nit ella va anar a una cita. Sí, a la presentació d'uns productes cosmètics a la qual havia estat convidada per Mila Ximénez.

L'atac de Joaquín Prat

Aquesta situació explicada per Rocío Carrasco en el seu docusèrie ha estat avui comentada a 'El programa d'AR'. En concret, Paloma García Pelayo, que va reconèixer haver cregut a Antonio David quan li va dir que Rocío no va visitar al seu fill, ha dit: «Aquest cas és tan delicat veure-ho amb els ulls de cada un perquè no arribes a la història. Cap som Rocío, era el període de quinze dies del pare, a ella no li avisen i el que li demanen és la targeta sanitària. Ella reacciona així i no va a anar a casa perquè no ho va a fer».

En aquest punt, i davant aquesta argumentació justificant l'acció de la protagonista, ha decidit intervenir Joaquín Prat i ho ha fet per carregar contra l'ex d'Antonio David. Així, després de manifestar que no entenia que un pare no avisés la mare d'aquest ingrés, ha dit: «Tenir un trastorn ansiós cronificat en el temps no t'impedeix anar a veure el teu fill perquè tampoc t'impedeix anar a un esdeveniment de presentació de cremes».

És més, dirigint-se a Paloma li ha exposat: «En aquest particular no et compro l'argument. Em sap greu. Aquest trastorn no és incapacitant, a les proves em remeto: presentava un programa a la televisió, anava a un esdeveniment i, per tant, també pots apropar-te a la casa del pare del teu fill».

No obstant això, la col·laboradora no s'ha quedat callada i li ha dit: «O no, Joaquín. I no es tracta de comprar ni de vendre. Un sent aquesta por, aquest terror, aquesta impossibilitat ... i ella ho reconeix clarament». És més, algun altre company ha afegit: «Doncs hi vas amb gent».

Alessandro Lequio se suma a les crítiques a Rocío

Si Joaquín Prat ha deixat clar no entendre per què Carrasco no va visitar al seu fill quan estava a la llar del seu pare, també ho ha fet Alessandro Lequio. Aquest, que s'ha convertit en un dels 'flagells' de la dona des que va començar la sèrie, ha volgut donar suport al seu company. En el seu cas, l'ha dut a terme dient: «Si hi ha dues coses sagrades en uns pares divorciats és l'educació i la salut dels seus fills, per molt enfrontats que estiguin».

Les reaccions dels espectadors

Davant les paraules dels dos col·laboradors d''El programa de AR' contra Carrasco, els espectadors han donat la seva opinió en xarxes socials. Molts els han donat suport i han carregat contra Rocío. No obstant això, altres no han dubtat a donar-li suport i en deixar clar que entenien com havia reaccionat:

  • «Joaquim, en cas de divorci i segons qualsevol conveni regulador, pots visitar el fill quan estigui malalt a casa de l'altre progenitor. Si el fill ja estava bé i li tocava estar amb el seu pare, Rocío Carrasco no tenia dret, per conveni, a presentar-se a casa d'ell».
  • «Però si va lluitar judicialment i no va poder fer res, què més vols que faci?».
  • «Quina pena que hagis de ser el gos de presa d'Ana Rosa!».
  • «Molt malament, Joaquín. Quin desencís m'acabo de donar amb tu!».

Comentaris

envia el comentari