Una persona pròxima a Bustamante assenyala per què va trencar amb Paula Echevarría

Qui va ser la seva mà dreta durant més de 14 anys està disposat a desemmascarar al cantant

Francisco Manjón, exassessor de David Bustamante, ha iniciat una guerra mediàtica contra el cantant. Qui va ser la seva mà dreta durant més de 14 anys està disposat a desemmascarar al cantant, després que aquest el portés davant el jutge per un presumpte delicte d'estafa i apropiació indeguda.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, després de diversos anys de lluita, l'artista càntabre va perdre la batalla judicial i va ser condemnat a pagar les despeses del judici contra el seu exassessor, a qui va denunciar després d'haver contret un deute amb Hisenda, segons al·lega, a conseqüència de la mala gestió realitzada pel professional.

Els advocats de David Bustamante demanaven 13 anys de presó i gairebé 500.000 euros d'indemnització al demandat que, malgrat haver guanyat el judici, no perdona que l'artista volgués ficar-lo a la presó ni tampoc les entrevistes que ha concedit parlant d'ell.

«Vam fer un pacte amb els seus advocats perquè no es parlés de res i ell ho ha trencat, ha parlat de mi cobrant. Està intentant guanyar amb exclusives el que ha perdut en els jutjats. La meva paciència té un límit», assenyalava l'absolt a 'Sálvame', fent referència a l'exclusiva de David Bustamante en la revista 'Hola'.

Francisco Manjón està fart que el cantant estigui intentant «embrutar» el seu nom i està disposat a contraatacar revelant tots els seus temes més personals i els detalls més secrets de la seva ruptura amb Paula Echevarría. Francisco Manjón revela a 'Sálvame' el motiu de la ruptura entre David Bustamante i Paula Echevarría

En la seva última intervenció davant els mitjans de comunicació, l'exmánager ha tret a la llum un dels motius de la ruptura de David Bustamante amb l'actriu Paula Echevarría, una parella que ha ocupat moltes portades del cor després de 12 anys de matrimoni i una filla en comú.

«En els matrimonis les relacions familiars per totes dues parts no solen fer molt de bé per la relació», assenyalava Francisco Manjón, abans d'assenyalar que Paula Echevarría no estava gens contenta amb la intromissió de la seva família política en la relació.

Al mateix temps, ha descartat que les infidelitats en la parella fossin un motiu en la ruptura. «Mai he conegut una infidelitat de David Bustamante». Encara que van ser una de les parelles més estables del nostre país, l'exasesor de Bustamante ha assenyalat que els fonaments de la seva relació es van trontollar des del principi, però aconseguien transmetre una imatge molt diferent de cara al públic.

«Tenien molts alts i baixos emocionals, el seu matrimoni va ser molt inestable des del principi, ells sabien vendre una imatge que no era la real. Hi ha gent que té la capacitat de crear una identitat que no és la seva, el temps que he estat amb ell feia el meu treball, vendre la millor imatge de Bustamante», assegurava sense embuts en 'Sálvame'.

Francisco Manjón desmunta «la farsa» de David Bustamante

En aquest sentit, el que va ser mà dreta del concursant de la primera edició de 'OperaciónTriunfo' ha insistit que el càntabre és una persona molt diferent a la que sembla. De fet, ha assegurat que la seva relació amb Álex Casademunt no era tan bona com la pinta. El titlla de ser una persona «inestable, molt complicada i mentidera» i molt poc professional, ja que no ha dubtat a recordar l'època en la qual el càntabre faltava als seus compromisos professionals sense previ avís.

«Tots justificàvem les seves absències. Entenc a Paula i admiro la seva capacitat, gairebé des del principi, de tractar de tirar endavant el que després no va poder ser, era molt difícil», advertia Francisco Manjón mostrant la seva empatia amb l'actriu i influencer, que ara està començant una nova etapa de la seva vida al costat de Miguel Torres i el seu petit fill en comú.


Comentaris

envia el comentari