Julia Janeiro amb biquini posant a càmera

Destapen la veritable cara de Julia Janeiro: «Avariciosa i aprofitada»

Una examiga de Julia Janeiro revela el costat més tèrbol de la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario

Julia Janeiro torna a estar a l'ull de l'huracà després d'haver-ho deixat amb el seu últim nòvio, Álex Balboa. El futbolista de l'Alabès, cansat que la jove tontegés amb altres nois, va decidir posar punt final a la relació.

I és que Julia Janeiro hauria començat una nova relació amb Tommy Rossi, un altre jugador de futbol que, en aquest cas, milita a les files del Getafe. El jove, de dinou anys, és la nova conquesta de la germana d'Andrea Janeiro, que sembla que no acaba de trobar el seu noi ideal.

Julia Janeiro i Álex Balboa pel carrer
Álex Balboa és qui va trencar la relació | GTRES

I és que a principis d'any, Julia tenia una relació amb un altre futbolista Brayan Mejía. Després va començar amb Balboa, i ara està amb el jove per qui es desviu des de fa setmanes

La nova il·lusió de Julia Janeiro

Pel que sembla, i segons ha revelat 'El programa de Ana Rosa', va ser el guineà qui va decidir trencar la relació. Aquest esperava que la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario «li prestés més atenció».

A més, fonts pròximes a l'esportista expliquen que «no li agradava que la jove flirtegés amb altres nois».

Divendres passat, a 'Sálvame' van parlar sobre tot això. L'espai de La Fábrica de la Tele va contactar amb una examiga de Julia, que va carregar durament contra ella.

Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique, posant en xandall amb estampat en groc, negre i blanc
Julia Janeiro té un nòvio nou | Instagram (@julsjaneiro)

Sense pensar-s'ho dues vegades, la jove va parlar de Janeiro i de la seva nova parella. «De personalitat, són iguals. El Tommy és més xulo i ve d'una família que té molts diners, com ella, i és normal que s'ajuntin entre ells».

«Des que és al Getafe i ha començat a guanyar diners, s'ha tornat fastigós. Va deixar de seguir tots els seus amics a Instagram i ara passa d'ells», confessa.

Una examiga de Julia Janeiro carrega contra ella

«A la Julia sempre li ha agradat parlar amb molts nois, i li agraden els futbolistes. És molt difícil de portar, és molt avariciosa. El que vol, ho ha de tenir», sentencia.

«Es gasta molts diners, però quan surt de festa sempre va demanant diners. Es compra alguna cosa i de seguida diu que no té diners».

Julia Janeiro amb mascareta
Una examiga de Julia Janeiro l'ha criticat amb duresa | GTRES

«Porta sabates de Louis Vuitton i quasi cada dia es compra roba a Zara. Vol ser famosa i s'aprofita del cognom dels seus pares quan surt per aquí». A més, sobre si manté algun contacte amb Andrea Janeiro, aquest testimoni assegura que «no parla amb ella, tenen molt poca relació», exposa l'examiga de Julia.

A més, l'espai de Telecinco s'ha fixat en un detall que fins ara havia passat desapercebut per a molts seguidors de la influencer. I és que gairebé la meitat dels 159 comptes que segueix a Instagram són de futbolistes. Està clar que a Julia té predilecció per aquest perfil de noi.

Julia Janeiro no es pronuncia sobre la relació amb Tommy Rossi

Per ara, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario no ha dit res sobre aquesta nova relació amb Tommy Rossi.

Veurem si decideix trencar el silenci a Instagram penjant alguna foto amb ell. I és que porta des del 27 d'octubre sense fer cap publicació al seu compte personal, cosa que resulta una mica estranya en ella.