Primer pla de Rocío Carrasco

El 14 d'abril de 2008, dia clau per entendre la nova sèrie de Rocío Carrasco

El pròxim dimarts 14 de desembre, Telecinco traurà a la llum els secrets més personals de Rocío Jurado

Ningú s'esperava el que va passar en directe aquest passat dijous a 'Sálvame'. I és que el programa de Telecinco treia a la llum una bomba que farà tremolar diversos membres del clan Mohedano.

Tot i que encara queda un temps perquè s'emeti la segona part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, 'En el nombre de Rocío', Telecinco té guardat un as a la màniga. Aquest no és altre que l'homenatge en forma de programa especial que es dedicarà a Rocío Jurado.

'El último viaje de Rocío' és el títol de l'especial en què els seguidors de 'la Més Gran' podran gaudir en directe com es traslladen les pertinences de la cantant, les quals han estat guardades en un lloc segur per la seva filla Rocío des de fa 13 anys.

La data clau per entendre el documental de Rocío Carrasco

«Hi haurà actuacions i els familiars més propers hi estan convidats», va afirmar el director de 'Sálvame', David Valldeperas. El cas és que per comprendre aquest episodi cal anar-se'n al 14 d'abril del 2008.

Aquell dia, es van traslladar els estris de tota una vida de Rocío Jurado a 18 contenidors a un magatzem de Madrid. «Hi ha 36 tones de material, escultures, vídeos i fotografies», va dir Valldeperas.

Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera
La filla de Rocío Jurado ha tingut guardats 18 contenidors amb les seves pertinences a un magatzem | GTRES

Així doncs, aquests objectes de Rocío Jurado seran portats fins al lloc d'enregistrament de la segona part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco.

«Hi haurà dos helicòpters que cobriran el viatge. A més, els seguidors de l'artista ho podran veure in situ. En els pròxims dies, aquest divendres o més aviat dilluns, revelarem per quins punts passaran aquests camions», va detallar el director de 'Sálvame'.

La reacció de Rosa Benito després de veure el tràiler de' El último viaje de Rocío'

Les reaccions a aquest impactant tràiler no han trigat a arribar. En concret, pocs minuts després d'emetre's,  des del plató de 'Ya son las ocho', Rosa Benito oferia la primera declaració sobre això.

Així, l'exdona d'Amador Mohedano es trencava en començar a parlar. «M'emociono», deia Benito quan ha sentit la veu de la seva cunyada a l'emotiva entrevista, i última en vida, que va donar a Jesús Quintero.

Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix
Rosa Benito ha estat la primera a reaccionar al tràiler de 'El último viaje de Rocío' | GTRES

«Això dels contenidors no em diu res perquè la seva hereva, que és la meva neboda, sí que ha de saber o almenys s'ha d'haver preocupat de saber què hi ha». Així va expressar-se l'ex d'Amador sobre els 18 contenidors que contenen en el seu interior totes les pertinences de la Jurado.

«Hi ha vídeos inèdits de concerts que Amador Mohedano gravava»

«Hi havia 40 anys d'història a la casa de La Moraleja, ella no llençava res. Els seus vestits més importants els guardava perquè eren història per a ella. Aleshores, per descomptat que hi ha vídeos inèdits de concerts que Amador Mohedano gravava».

«Tot això ho tenia aquella casa que va haver de ser buidada per vendre-la. Rocío Carrasco ha de saber què hi ha en aquests contenidors», va prosseguir Rosa.

Alhora, la cunyada de Rocío Jurado va opinar que no creu que hi hagi «cap document compromès. Vull creure que no n'hi ha perquè Rocío estimava la seva família abans de res. Ella era feliç tenint tota la família junta i no sé què pot haver-hi, aquí no puc dir res».

Amador Mohedano en un photocall
Hi ha vídeos inèdits de Rocío Jurado gravats per Amador Mohedano en aquests 18 contenidors que guarda Rocío Carrasco | Gtres

«El despatx es va desmantellar amb els meus cunyats i li van entregar a la meva neboda en maletes. No hi ha cap document que no hi hagués a dins», explicava Benito.

«L'únic que vull és que el nom de Rocío Jurado quedi net perquè és l'únic que ha fet a la seva vida. Ha lluitat per la seva carrera i un llegat que ha deixat a la música d'aquest país», va finalitzar Rosa.