Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

El detall que desvela el gran error que Anabel Pantoja pagarà car

Anabel Pantoja podria no estar gaire segura de la seva ruptura amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja podria haver comès el pitjor error de la seva vida. Fa unes setmanes, la neboda d'Isabel Pantoja va anunciar la seva ruptura amb Omar Sánchez, però ara sembla que la influencer s'estaria replantejant la relació.

Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja i Omar Sánchez no estan passant per un bon moment després de la ruptura | Catalunya Diari

Només cinc mesos després de celebrar-se aquest polèmic casament, la tertuliana i el canari han decidit agafar camins separats. I malgrat que la col·laboradora de Telecinco ha assegurat que quan Omar va tornar de Supervivientes 2021 el matrimoni va patir una gran crisi, tot apunta que, avui dia, es penedeix d'haver pres aquesta decisió.

Durant l'última emissió de Sálvame, l'equip de col·laboradors han comentat les darreres declaracions del windsurfista. Però en veure la reacció d'Anabel Pantoja, els seus companys no han pogut passar per alt la cara i el llenguatge no verbal de la influencer.

L'exmarit d'Anabel Pantoja parla amb 'Sálvame'

Anabel Pantoja ha tingut l'oportunitat d'escoltar les primeres declaracions d'Omar Sánchez després de l'entrevista. Un reporter de Sálvame s'ha traslladat fins a la localitat de Pozo Izquierdo per parlar amb el canari.

A diferència de les darreres aparicions públiques, l'exsupervivent s'ha mostrat més calmat i predisposat a parlar amb els mitjans de comunicació.

Anabel Pantoja a Telecinco
Anabel Pantoja | Telecinco

Tant Anabel Pantoja com 'El Negro' neguen que després d'aquesta entrevista hi hagi hagut cap mena de fregament entre ells. «Això és incert. Alguna cosa es va parlar, però tot queda entre nosaltres», ha confessat ell.

«Ja vaig dir que el que vaig explicar era la meva veritat, com em sentia i ja està. En cap moment vaig voler atacar-la. Ella no em va retreure la meva actitud, al contrari. Està tot bé entre nosaltres i seguirem endavant», ha aclarit tot seguit .

Amb aquesta intervenció, l'exmarit d'Anabel Pantoja ha deixat clar que ja està més tranquil i que està intentant seguir endavant malgrat aquest revés dur que ha rebut. «Estic centrat en la meva feina i en les meves coses».

Omar Sánchez no ha volgut acomiadar-se del programa sense abans enviar-li un emotiu missatge a la seva exdona. «Sempre em tindrà. Ella sap que soc aquí per al que sigui. Un petonet i ens veiem aviat».

Anabel Pantoja confusa, hi ha possibilitat de reconciliació?

Anabel Pantoja s'ha delatat sola. Després de veure les declaracions d'Omar Sánchez, la col·laboradora no ha estat capaç d'amagar els seus sentiments. Lydia Lozano ha estat una de les primeres a adonar-se'n.

Al veure que a la influencer li canviava la cara veient la seva exparella a Sálvame, la periodista ha assegurat que la seva companya segueix enamorada del jove. «Però si t'està caient la bava», ha apuntat. «No, no», li ha respost visiblement afectada.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Anabel Pantoja i Omar el dia de la seva boda | GTRES

A continuació, diversos col·laboradors del format han volgut posar èmfasi en la barreja d'emoció i tristesa que Anabel Pantoja ha mostrat mentre escoltava les declaracions d'Omar. «M'han vingut moltes coses al cap», ha respost, mentre intentava contenir les llàgrimes.

Per part seva, Carmen Borrego ha volgut treure a la llum una informació que li ha arribat a través d'una persona del cercle més proper d'Anabel.

«A mi m'acaben d'explicar una cosa que em preocupa. I és una cosa que has explicat Anabel Pantoja. Penses que t'has precipitat en la decisió que has pres», ha assegurat la col·laboradora.

«No, per res. Jo he estat parlant en publicitat amb la Lydia i m'ha preguntat per què m'he emocionat. Passen les setmanes i veus coses… He vist detalls que només els sabem ell i jo», ha respost ella.

«Òbviament, ara em venen coses i records… Precisament avui feia quatre anys amb ell», ha finalitzat amb llàgrimes als ulls. Això sí que ha volgut deixar clar que en cap moment s'ha penedit de la decisió que ha pres.