Lolita Flores

Lolita Flores confessa nous problemes de salut

Fa uns mesos que Lolita viu una situació complicada

Lolita Flores no ha començat l'any amb bon peu. En termes de salut, ha hagut de paralitzar els seus projectes professionals per un atac de ciàtica i, fins i tot, per una bronquitis. Això sense passar per alt que, a més, se li ha desprès l'humor vitri de l'ull, que limita la seva visió.

Però això no ho és tot. També es va contagiar de COVID-19 i va estar tancada a casa uns dies. Ara ja ha donat negatiu, però té diferents seqüeles que està intentant superar de mica en mica.

Lolita es contagia de coronavirus

El 4 de febrer, la filla de Lola Flores explicar als seus seguidors a les xarxes que tenia el virus. Va penjar una imatge del test Instagram, acompanyada del text següent: «Soc positiva. Fa uns dies que estic així, els primers dolents i ara vaig millorant, estic a casa meva».

«Me n'he salvat aquests anys, però, al final, ho he agafat com qualsevol. El coronavirus no entén treballs, races, edats, cognoms, professions, ni de religions ni de sexualitat. És una bestiola que està aquí i seguirà».

«Paciència, em dic a mi mateixa. Paciència, quan se'n va la foscor arriba la llum i la llum està arribant. Així que gràcies, gràcies i gràcies».

Afortunadament, ja s'ha recuperat i ho ha comunicat als fans: «Per fi soc negativa. La maleïda bestiola ha marxat després de 12 dies. Gràcies a tots pels vostres missatges d'ànim, gràcies de cor».

Una publicació que ha aconseguit nombrosos aplaudiments per part de rostres coneguts com Ona Carbonell, Jordi Col, Cari Lapique o Mariola Orellana. Sense passar per alt que els seus incondicionals li han escrit comentaris, com ara: «M'alegro molt» i «Quina alegria més gran! A seguir amb aquest art».

En aquesta mateixa línia: «Gràcies a Déu, cuida't molt» o «Ara a gaudir i a seguir endavant».

Lolita Flores acompanyada de la seva filla Elena Furiase
Lolita està rebent l'afecte de la família, amics i seguidors. | GTRES 

Lolita Flores afronta les seqüeles del contagi

La mare d'Elena Furiase ha pogut reprendre la seva agenda professional i això ha fet que sigui entrevistada per 'Europa Press' al mig del carrer. D'aquesta manera és com ha confessat que la seva salut s'ha vist perjudicada per la COVID-19. A més, ara n'ha d'afrontar les conseqüències.

Exactament, ha explicat: «Estic bé, però m'ha deixat seqüeles. Tinc cansament, mocs i la veu tocada i una mica més. Tinc una mala salut de ferro».

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita ha de superar ara les seqüeles del coronavirus. | Catalunya Diari 

Ha deixat clar que ara haurà d'intentar recuperar-se del que ha patit alhora que fa front al problema de visió. Això sí, per això té el suport i l'afecte constant de la seva família amb la qual tot just recuperar-se s'ha reunit. En concret, «sobretot, amb el meu net».

En aquest punt, ha reconegut que la seva filla està portant molt bé el segon embaràs. «Encara no sabem què és, si nen o nena. Que vingui bé i ja està, això és el més important».

A poc a poc, però amb ganes, és com la cantant ha tornat a la feina. Precisament, això l'ha portat a escriure a les xarxes: «Els meus peus caminaran el que hagin de caminar. Ser feliços i gaudir de l'amor en qualsevol de les variacions».

«A l'amor de parella, de fills, de pares, d'amics, de família i de l'amor a viure. No sabem quin temps ens queda aquí així que a passar-ho bé».