Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Iñaki i Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin se n'assabenta ara: el seu pare no té ni un euro

Pablo Urdangarin podria estar sorprès amb la situació econòmica del seu pare

Pablo Urdangarin acaba d'assabentar-se de l'estat econòmic del seu pare. Tothom pensava que tindria uns diners estalviats, ja que va jugar a handbol professionalment i ha format part de la casa reial. Però la realitat és que gran part del que ha guanyat durant aquests anys s'ha esfumat.

 

Pel que sembla, «Iñaki està arruïnat i treballa per 900 euros al mes», explica Pilar Eyre al blog que escriu a la revista 'Lectura'. La situació és força preocupant, sobretot tenint en compte el ritme de vida que ha portat en certs moments.

A l'avi de Pablo «no el commou» l'estat en què es troba, i insisteix que «a aquest, ni un duro». Joan Carles no el vol veure ni en pintura, ja que sent que l'ha traït.

«Està tan indignat que, quan els amics el mencionen, contesta: "D'aquest tio, no me'n parleu més"», apunta l'experta en la família reial. I és que les fotos d'Iñaki amb Ainhoa Armentia han fet molt de mal a l'emèrit.

És possible que no estigués al corrent de la situació per la qual estava travessant el matrimoni. Feia temps que estaven distanciats, però en cap moment havien contemplat la possibilitat de separar-se. De fet, des de l'entorn de Cristina i del seu marit encara insisteixen que es podrien reconciliar més endavant.

Imatge d'Iñaki Urdangarin amb la mascareta posada i atenent a la premsa
Pel que es veu, Iñaki Urdangarin guanya uns 900 euros al mes | GTRES

La situació econòmica de l'exjugador d'handbol del Barcelona no té res a veure amb la de la infanta. «No hi ha problemes a l'horitzó per a ella», assenyala Eyre.

«Casada en separació de béns, no només serà una dona molt rica quan el seu pare mori», explica la periodista. I és que actualment «té un sou fabulós de la Fundació Aga Khan i un altre de La Caixa», recorda.

La majoria dels fills del matrimoni encara són dependents econòmicament. Excepte Pablo Urdangarin, que ja té un sou com a jugador d'handbol del Barça, la resta segueixen comptant amb l'ajuda dels pares.

Juan, el fill gran, viu a Madrid, on presumptament està estudiant en una universitat privada, mentre que Miguel fa el mateix a Londres. La petita, Irene, encara viu amb la seva mare a Ginebra, on estudi en una de les millors escoles del món.

Pablo Urdangarin jugant amb el Barça
Pablo Urdangarin no depèn dels seus pares econòmicament | EP

Aquest col·legi no té res a envejar a l'internat de Gal·les on la princesa Elionor cursa el batxillerat. De fet, els seus pares han desemborsat 34.000 euros només per a aquest curs. I l'any que ve, la matrícula ja pujarà a 68.000 euros.

Tot això és impossible d'assumir amb un sou de 900 euros com el d'Iñaki. Es podria dir que pràcticament viu al dia. Té la sort de poder viure amb la seva mare a Vitòria, però amb aquest salari no es pot permetre gaires capricis.

Pablo Urdangarin, pendent del que faci el seu pare en el futur

Pablo Urdangarin durant uns dies va ser el portaveu de la família. Molt amablement, atenia els mitjans de comunicació i responia a les preguntes que li feien sobre els seus pares.

Amb el temps s'ha anat adonant de la preocupant situació econòmica d'Iñaki. Tot i això, Pilar Eyre sosté que «no és cert que escriurà les seves memòries". I és que alguns mitjans asseguraven que ja tenia una oferta sobre la taula per valor de mig milió d'euros.

Pablo Urdangarin en un partit d'handbol
Inconscientment, Pablo Urdangarin va fer de portaveu de la família | GTRES

Segons la periodista, de moment no contempla aquesta opció, tot i que mai se sap. Tampoc es planteja la possibilitat de fer declaracions, ni ell ni Ainhoa Armentia.

Ara, Pablo Urdangarin i els seus germans intenten recuperar la normalitat, i esperen que sigui com més aviat millor. L'únic que volen és centrar-se en les seves coses i no patir més pressió per culpa del seu pare.