Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Antonio David Flores amb Fidel Albiac

El paper que Antonio David Flores acaba de demanar a Fidel Albiac ho pot canviar tot

Antonio David Flores vol demostrar que Fidel Albiac no ha treballat mai

Antonio David Flores ha fet un pas endavant. Ja no té por i vol enfrontar-se al seu pitjor enemic de manera directa. Estem parlant de Fidel Albiac, el marit de Rociíto que amb el seu comportament ha demostrat que l'antic col·laborador no és de fiar. La guerra està en el seu pitjor moment, ja que ningú no vol perdre i tots han sortit a la batalla a lluitar amb les millors armes.

Antonio David Flores insinua que Albiac ha viscut sempre del patrimoni de Carrasco, ja que mai se li ha conegut cap feina. L'únic que sabem és que és advocat, però tot fa pensar que no ha exercit mai i que simplement va estudiar dret per creixement personal. És per això que Antonio David Flores li ha demanat que mostri la vida laboral per sortir de dubtes.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
Antonio David Flores ha treballat durant molt de temps a Telecinco | Mediaset

Antonio David Flores està ofès amb Jorge Javier perquè sent que se n'està burlant d'una manera injusta i inadmissible. «Tinc 14 anys cotitzats a la Seguretat Social, cinc més com a Guàrdia Civil i des del 2001 al 2011 facturant a través d'una societat. Ell diu que soc un gandul, que no treballo, per què no demaneu a Fidel que us ensenyi la seva vida laboral?», diu Flores al seu canal de Youtube.

Albiac ha estat més de dues dècades suportant rumors que podrien no correspondre's amb la realitat. Molts periodistes pensen que s'aprofiten dels diners de la seva dona Rociíto i aquesta teoria ha estat liderada durant anys per Antonio David Flores. El youtuber més polèmic de la premsa rosa ha desafiat l'advocat que demostri què ha treballat al llarg de la seva vida.

Rocííito no consenteix que ningú posi en dubte el seu marit, de fet s'ha esforçat a deixar clar quin ha estat el seu paper. Assegura que l'advocat l'ha salvat del pitjor moment i suposadament va evitar un fet que no hagués tingut solució. Rocío va intentar posar fi a la seva vida, segons ha explicat ella mateixa, i Albiac va impedir que aquest propòsit es fes realitat.

Antonio David Flores remata Telecinco

Antonio David Flores ha guanyat una batalla important a La Fàbrica de la Tele, productora que està darrere de Sálvame i que li va donar feina. Després que Carrasco protagonitzés Contar la verdad para seguir viva, el van acomiadar sense previ avís i aquest fet ha estat condemnat. L'antic col·laborador, segons una sentència, ha patit un «acomiadament improcedent» que ha de rebre una indemnització de 80.000 euros.

Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós
Antonio David Flores no està passant pel seu millor moment | GTRES

L'exmarit de Rociíto ha mostrat al seu canal de Youtube la sentència que declara culpable La Fábrica de la Tele. Una jutgessa determina que hi ha «una voluntat que l'actor no conegués el seu acomiadament fins al moment de l'emissió del programa. Això permet corroborar la finalitat de l'ocupadora de treure rèdit empresarial a aquest acomiadament».

Fidel Albiac s'ha quedat realment sorprès amb el canvi d'actitud del seu gran enemic, ja que ara és molt més valent. La justícia li ha donat la raó i no pararà fins que el públic sàpiga que ha estat víctima d'un presumpte complot injust. El youtuber pensa que els programes de Telecinco són «una picadora de carn» que l'única cosa que busca és guanyar diners.

Antonio David Flores descobreix la veritat de Rociíto

Antonio David Flores està cansat de rebre certs atacs, per això ha tret a la llum la prova definitiva. Assegura que la seva exdona porta «11 mesos sense haver sol·licitat la reobertura» del cas de suposats maltractaments. Recordem que Rociíto es va comprometre amb els seus seguidors a fer tot el possible perquè el jutge tornés a jutjar el pare dels seus fills.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Segons Antonio David, la seva exdona no està complint les seves amenaces | Mediaset

Rocío està en una situació delicada, ja que va prometre que aconseguiria que la justícia estudiés de nou les presumptes agressions que va rebre. Amb això pretenia demostrar que estava explicant la veritat i que no tenia por d'una nova sentència. Tot i això, per raons que es desconeixen, encara no ha fet res per dur a terme la promesa que els va fer als seus espectadors.