Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

El detall durant el documental de Rocío Carrasco que va indignar els espectadors

Al plató es va produir un fet que va ser molt criticat a les xarxes socials

Si hi ha un tema del qual s'està parlant en les últimes hores a casa nostra és del documental de Rocío Carrasco. 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva' és el títol d'aquesta sèrie amb la qual la filla de Rocío Jurado va trencar el seu silenci després de dues dècades. Una audiència espectacular va ser la que va aconseguir aquesta producció de Telecinco.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

I és que tothom va quedar enganxat a les confessions tan dures que va fer la protagonista, les quals van deixar en dubte al seu ex i pare dels seus dos fills, Antonio David Flores. No obstant això, els espectadors van criticar alguna cosa amb contundència i és sobre a un fet que va succeir al plató on estaven els comentaristes: l'anunci del sorteig de 12.000 euros.

L'emoció i la tensió del documental

Nerviosa, trencada i entre llàgrimes és com es va mostrar Rocío Carrasco en gran part del documental, ja que no era per menys. En les dues primeres entregues d'aquesta sèrie va relatar l'infern que va viure amb el seu ex durant el seu matrimoni.

Així, va parlar de presumptes maltractaments tant físics com psicològics i això sense passar per alt que, a més, va carregar contra aquest per haver estat el responsable d'haver-li arrabassat l'afecte dels seus fills. Tant és així que va arribar a qualificar-ho com a 'ésser diabòlic'. És més, fins i tot va confessar una cosa que desconeixíem: el 2019 va tenir un intent de suïcidi pel fet que no podia més amb la situació que portava vivint des de fa més de dues dècades.

El sorteig de 12.000 euros

La majoria del públic que va ser testimoni de les llàgrimes de Rocío Carrasco, va quedar impactada, tant que, fins i tot, va comprendre que Antonio David Flores havia estat mentint tot aquest temps. I és que ella, a més de les seves paraules, va aportar documentació que acreditava el que estava explicant.

La tensió i l'emoció eren palpables i així es va demostrar també al plató de Telecinco, on Jorge Javier Vázquez i diversos col·laboradors van comentar les imatges i declaracions de la dona. Un plató on, a més, es va dur a terme el sorteig de 12.000 euros.

Sí, en diverses ocasions, el presentador va animar els espectadors a trucar a un número de telèfon o enviar un SMS per poder guanyar aquesta xifra. i, d'aquesta manera, l'espai 'trencava' el clima d'emotivitat i tensió del moment per fer negoci.

Les crítiques dels espectadors

El fet que al programa es tallés el documental, en el qual es parlaven de coses tan serioses (suïcidi, alienació parental, maltractaments...), per anunciar un sorteig va ofendre a moltíssims espectadors. En concret, van atacar durament a l'espai i a Telecinco per aquesta qüestió, que consideraven una absoluta falta de respecte. Així ho van manifestar en xarxes socials, deixant comentaris com ara aquests:

  • «Només Telecinco és capaç d'emetre un programa sobre el testimoni d'una dona maltractada i sortejar 12.000 euros de premi. Lamentable és poc».
  • «Ningú ha pensat en què això no era bona idea?».
  • «En programes d'aquesta mena estan molt acostumats a jugar amb sentiments de persones».
  • «El testimoni de Rocío Carrasco és brutal, però el fet del sorteig és una cagada monumental».
  • «Per no parlar de la publicitat de la casa d'apostes en les pauses, origen de molts trastorns. Tot molt coherent. Dit això, el relat d'ella és punyent».

És més, fins i tot va haver-hi cares conegudes dels mitjans, com a Inés García, que també van carregar contra Telecinco pel que ha passat. Així, l'esmentada periodista no va dubtar a deixar aquest missatge a Twitter: «Sortejar 12.000 euros em sembla la més gran de les frivolitats».