Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell

Emotiva trobada d'Antonio Recio amb Berta de 'La que se avecina' després del virus

Han protagonitzat un moment realment emotiu que ha revolucionat les xarxes

Aquests passats dies coneixíem una bona notícia: l'actor Jordi Sánchez, Recio a la sèrie 'La que se avecina', per fi, rebia l'alta mèdica. Així, després d'un mes ingressat a l'UCI pel coronavirus, sortia de l'hospital per seguir recuperant-se a casa seva.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Aquest fet ha omplert de felicitat no només al mateix protagonista i a la seva família, sinó també a totes les persones que l'estimen. I entre aquestes es troben els seus seguidors i també molts dels seus companys de professió.

Precisament amb una de les seves amigues ha viscut un especial retrobament que ha emocionat. Ens estem referint a l'actriu Nathalie Seseña, qui interpreta a Berta, la dona de Recio, en la citada producció televisiva.

Nathalie, sempre molt preocupada per Jordi

Quan al febrer es va publicar que Jordi Sánchez estava ingressat a l'UCI, van ser molts els companys de professió que es van preocupar i que han estat pendents d'ell. No obstant això, una de les que més ha seguit de prop la seva evolució ha sigut Nathalie Seseña, i és que després de treballar junts tants anys a la sèrie interpretant al matrimoni Recio, han aconseguit forjar una bonica amistat.

Tant és així que durant aquest dur mes per al seu amic, ella ha estat intranquil·la en tot moment per ell i, fins i tot, tampoc ha dubtat a fer servir les xarxes socials per enviar-li energia i missatges d'afecte. I això sense passar per alt que, en certa manera, s'ha convertit en l'encarregada d'informar els fans de la seva evolució.

El retrobament de Los Recio

Precisament el fet que Jordi Sánchez rebés fa uns dies l'alta, ha propiciat un bonic retrobament. En concret, ens estem referint al fet que ell i Nathalie s'han vist i han compartit temps junts, la qual cosa ha omplert d'enorme felicitat a tots dos.

Perquè els seguidors de la sèrie que protagonitzen gaudissin d'aquest moment també, no han dubtat a penjar-lo a les xarxes socials. Així, Seseña ha optat per fer ús del seu compte a Instagram per compartir una fotografia d'aquest instant màgic.

Imatge on apareixen els dos amb mascareta, abraçats i amb gestos de complicitat i positivitat. Una instantània que l'ha acompanyat del següent comentari: «Hi ha retrobaments extraordinaris! Gràcies a tot el personal sanitari. Força als que seguiu lluitant!».

La reacció dels seguidors

Més de 32.000 'm'agrada' ha rebut aquesta publicació de Nathalie Seseña i també una llarga llista de missatges, ja que són molts els fans que han quedat encantats amb aquest retrobament i ho han manifestat dient coses com aquestes:

  • «Els Recio altra vegada juntets! M'alegro que Jordi ja estigui bé».
  • «Quina alegria veure-us junts de nou! Mil petons i abraçades gegants».
  • «El meu retrobament preferit, sense cap dubte. Quines ganes tenia de veure-us junts de nou!».
  • «Gran foto i gran victòria! A cuidar-se molt».
  • «Grans tots dos. Enhorabona per la recuperació, Jordi. Tenim senyor Recio per estona».
  • «Preciosa foto. Quin alleujament veure-us així!».
  • «Quina parella! Sou els dos 'cracks'. M'alegro moltíssim de la teva recuperació, Jordi. Ens tenies preocupats. El senyor Recio és molt senyor Recio. Una abraçada gran».

Una alegria la dels fans de Sánchez i Seseña que també han mostrat els companys d'ells en la sèrie 'La que se avecina'. Així, els han deixat missatges d'enhorabona des de Pilar Castro fins a Miren Ibarguren, Víctor Palmero o Antonia San Juan, entre d'altres. A més, un dels directors de la producció també ha volgut enaltir l'especial d'aquest retrobament, concretament Alberto Caballero, qui hi ha expressat: «Vinga parella! Quin gust veure-us junts!».