Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

La premonició de Pedro, pare de Rocío Carrasco, sobre Antonio David que es va complir

Rocío Carrasco revela la brutal advertència que el seu pare li va fer abans de marxar de casa


Rocío Carrasco està disposada a explicar tot el que va viure en la seva etapa al costat d'Antonio David Flores i com aquest li ha fet la vida impossible. En la sèrie-documental, la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco trenca el seu silenci i desgrana any rere any l'infern pel qual ha passat. L'episodi un va estar centrat en l'origen de la seva relació amb l'exguàrdia civil i va exposar què opinaven els seus pares al respecte.

Amb tan sols 18 anys, Rociíto va decidir casar-se amb Antonio David i deixar-ho tot per ell malgrat les reticències que Rocío Jurado i Pedro Carrasco tenien al respecte i sense escoltar als seus consells. Segons va relatar la mateixa protagonista, en aquella època estava cega i no era conscient que el pare dels seus fills es convertiria en el seu botxí.

La premonició de Pedro Carrasco

Antonio David Flores va irrompre en la vida de Rocío Carrasco com un vendaval. Només amb 18 anys, la filla de Rocío Jurado va quedar completament enamorada de qui aleshores era guàrdia civil i va decidir deixar-ho tot per ell. De tots és sabut que Rocío Jurado no va veure amb bons ulls aquesta relació i va intentar per tots els mitjans que la seva filla recapacités.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En l'entrevista, Rocío Carrasco admet que es va deixar portar i revela el que els seus pares pensaven sobre Antonio David Flores: «El dia que compleixo 18 anys cometo la bogeria de deixar el curs i marxo a agafar un avió i me'n vaig anar a Barcelona, i vaig cometre la fatalitat de deixar a la meva mare plorant a terra: 'no marxis, et penediràs, serà la seva perdició...'. La vaig deixar clavada a terra de genolls, plorant, i vaig marxar». I així de penedida ho recorda, qualificant la seva decisió com una de les pitjors de la seva vida.

Però, el que més va impactar a l'audiència va ser conèixer l'advertència que el seu pare, Pedro Carrasco, li va dir abans que decidís anar-se'n amb el col·laborador de 'Sálvame'. Tant 'la més gran' com el boxejador pressentien alguna cosa tèrbola en Antonio David Flores i ara, les seves paraules tenen sentit: «El meu pare em va dir que m'arruïnaria la vida i que tornaria amb una panxa perquè és el que volia».

«No es van equivocar cap dels dos»

Rocío Carrasco i Antonio David es van conèixer el 1995 i el 1996 van decidir anar-se'n a viure junts i casar-se per l'església. Rocío Jurado i Pedro Carrasco mai van acceptar la relació de la seva filla, ja que no es fiaven de qui aleshores era guàrdia civil i van intentar per tots els mitjans fer-lo entrar en raó. Tanmateix, Rociíto no els va fer cas i el mateix any que es van casar, es va quedar embarassada, complint-se així la profecia del seu pare.

Però això acabava de començar. Dos anys després del naixement de Rocío Flores arribaria el segon fill del matrimoni, David. Res li feia pensar a Rocío Carrasco que la seva vida es convertiria en un infern i que quatre anys després, com el seu pare li va dir, Antonio David Flores li arruïnaria la vida. L'any 2000 el matrimoni va decidir divorciar-se i des de llavors, Rocío Carrasco no ha pogut aixecar el cap: «No es van equivocar cap dels dos».


La vida de la filla de Rocío Jurado va canviar radicalment. De tenir-ho tot, va passar a compartir pis amb amics d'Antonio David Flores: «Me'n vaig anar a una casa amb dos guàrdies civils, l'amo de la casa, ell i jo. No tenia feina allà, ni res. La meva vida es va limitar a esperar que ell tornés de treballar». En l'entrevista, Rocío no culpa a ningú més que a ella de la decisió que va prendre, encara que afirma que la manipulació de la qual va ser víctima ja formava part en aquella època de la seva vida.