Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco, en el punt de mira: «Ella ho sabia»

José Antonio Avilés confessa que la neta de Rocío Jurado tenia informació de la seva mare abans d'anar-se'n a 'Supervivientes'
Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco, en el punt de mira: «Ella ho sabia» | Catalunya Diari


Hores abans que s'estrenés el documental de Rocío Carrasco, José Antonio Avilés va donar una informació a 'Viva la vida' que ningú s'esperava. L'enrenou que va causar la notícia que Rocío Carrasco intentés suïcidar-se el 5 d'agost de 2019, ha sacsejat a tots els col·laboradors de televisió que ara es pregunten si l'entorn més proper de la filla de Rocío Jurado era coneixedora de les seves intencions.

Amb el testimoni de Rociíto algunes peces comencen a encaixar. Sobretot les que afecten els seus fills i la desesperació que Rocío Flores va mostrar durant la seva estada a 'Supervivientes', on reclamava una vegada i una altra saber com es trobava la seva mare. Sembla que aquesta angoixa responia a una informació que la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco va arribar a tenir abans del seu viatge a Hondures.

Rocío Flores sabia que la seva mare va intentar suïcidar-se

Rocío Carrasco es veia incapaç de reviure de nou el malson que la va turmentar durant anys en saber que el seu exmarit anava a participar a 'GH VIP' i que la seva filla estaria al plató com la seva defensora. Sabia que tornaria a ser qüestionada i vilipendiada públicament, així que  va decidir que el millor era sortir del mig. La filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco feia anys que estava sota un tractament psiquiàtric i la seva situació va empitjorar en veure la seva filla en televisió.

Ara que s'ha conegut l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco, els col·laboradors comencen a lligar fils, i entre aquests un d'ells ha estat José Antonio Avilés, qui va revelar diumenge passat a 'Viva la vida' que Rocío Flores sabia sobre les intencions de la seva mare quan va decidir marxar a 'Supervivientes'.

Avilés, que va compartir experiència amb la filla d'Antonio David Flores, va confessar que «Rocío Flores tenia informació de la seva mare quan era a 'Supervivientes'», per la qual cosa va poder ser coneixedora que la seva mare havia intentat suïcidar-se. Segons va explicar el col·laborador, la neta de Rocío Carrasco va arribar a l'illa «molt nerviosa i pensava que alguna cosa passava», d'aquí la seva desesperació per saber com es trobava la seva mare.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Kiko Matamoros confirma la informació d'Avilés

L'intent de suïcidi de Rocío Carrasco i la seva hospitalització no es va arribar a filtrar a la premsa, però algunes persones sí que sabien el que havia passat. Entre aquestes es trobaven tant Antonio David Flores amb la seva filla, ja que ambdós van decidir seguir amb les seves vides com si res hagués passat i també amb el fet que Rocío continués amb la seva participació a 'Supervivientes'.

«Quan succeeix aquest episodi, Rocío Flores sí que coneix que la seva mare ha patit una crisi i que està hospitalitzada. Ho saben ella i Antonio David», va comentar Kiko Matamoros, confirmant la informació de José Antonio Avilés. A més, el col·laborador va afegir que van intentar «posar-se en contacte amb ella» però «va ser impossible, no sé si per les condicions que tenia la mare o perquè li diuen que no havia de tenir contacte amb la família».

És cert que Rocío Flores va marxar a Hondures sabent la delicada situació per la qual havia passat la seva mare, i no va poder evitar que la seva estada a l'illa estigués marcada per l'angoixa i la preocupació: «Ella coneixia que la seva mare havia estat hospitalitzada i a mi, fins i tot, em van preguntar si havia passat alguna cosa, em van trucar preocupats».

L'angoixa de no rebre notícies

La participació de Rocío Flores en el 'reality' va estar marcada pel plor desesperat d'una filla cap a la seva mare. Així, mentre la majoria dels espectadors entenien les seves llàgrimes com un intent de reconciliació, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores amagava una altra raó més gran.

I aquesta no era altre que el fet que ella ja sabia que la seva mare havia intentat suïcidar-se i que la seva situació era preocupant, però, així tot, va seguir defensant la injustícia que Rocío Carrasco no es posés en contacte amb ella, victimitzant-se davant les càmeres. I és que això no era possible.

Rociíto està en tractament psiquiàtric des del 2011 i va haver de ser hospitalitzada després del seu intent de suïcidi. La seva delicada situació no li permetia entrar a la guerra mediàtica i convertir-se en el focus de la notícia per alimentar encara més el que ella havia intentat evitar a tota costa i es va centrar en la seva recuperació. D'aquí que seguís mantenint-se en silenci fins a tenir les forces suficients per explicar la seva veritat. Una veritat que fa llum sobre moltes preguntes sense resoldre.