El detall de la última foto de Chenoa que ha sorprès tots els seus seguidors

Els nombrosos seguidors de la cantant no li han tingut en compte

Chenoa en una promoció
El pare de Chenoa assegura viure en la indigència | GTRES

Chenoa fa molts anys que és un dels personatges més mediàtics del panorama espanyol. Des de la seva famosa imatge en xandall després de trencar amb Bisbal o l'encara més comentada 'cobra' de fa uns anys, qualsevol cosa que fa es transforma en notícia. 

Aquest 2020 tot apunta que serà definitivament els seus anys després que fa uns mesos confirmés la seva boda amb el prestigiós uròleg Miguel Sánchez Encinas, el pròxim 14 de juny. Mentre es prepara, Chenoa continua deixant post a Instagram que generen milers de comentaris, encara que alguns d'ells siguin per una acció d'allò més imprudent. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitad de.semanita al blanco. Besazos llenos de luz.

A post shared by Chenoa (@chenoa) on

Amb la seva darrera publicació, una senzilla selfie vestida totalment de blanc davant un mirall, però ha aconseguit cridar l'atenció no pel seu 'look' sinó per un curiós detall. I és que el seu llit estava desfet!  

Resposta enginyosa de Chenoa

Els seus fans, a més d'alabar com anava de guapa, han volgut treure ferro a l'assumpte amb comentaris com: «no parlem de cama desfeta que aquest matí he sortit corrents a la feina i no m'ha donat temps de fer la meva» o «sí, cama desfeta però almenys l'ha estirat». La mateixa Chenoa s'ho ha pres amb humor publicant poc després un Stories amb la foto i el text «el llit desfet».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari