Jorge Javier Vázquez presentando 'Gran Hermano VIP'

El detall a la foto de Jorge Javier Vázquez de vacances que els seus fans no perdonen

Jorge Javier Vázquez torna a despertar l'amor i el rebuig entre els seus seguidors amb una publicació de les seves recentment estrenades vacances d'estiu.

Jorge Javier Vázquez ha tornat a donar de què parlar i aquest cop ho ha aconseguit pujant una fotografia en banyador mentre gaudeix d'un capvespre en iot. El presentador de 'Sábado Deluxe', entre d'altres tants programes, ha complert recentment 50 anys i, per celebrar-ho s'ha donat unes merescudes vacances d'estiu.

 

Ha inaugurat la seva retirada temporal dels focus i les càmeres amb un posat en roba de bany. El de Badalona ha volgut estrenar desconnexió amb un posat d'esquena mirant a la mar, amb una instantània sexy, però relaxat.

 

Els seus fans li han desitjat unes grates i bones vacances  a l'espera que el televisiu recarregui piles per afrontar la temporada que ve a la petita pantalla i la seva tornada al teatre al setembre amb el muntatge de 'Desmuntant Sèneca'.

 

No obstant això, ràpidament s'han adonat d'un detall  que algú tan pendent de la seva imatge i tan amant d'exhibir el seu físic a la mínima de canvi no es pot permetre. A la foto, d'esquena i lluint minibanyador, se l'ha colat l'etiqueta de la peça, perfectament visible, cosa que els seus fans ràpidament s'han encarregat de fer-li notar.

 

Imatge Instagram Jorge Javier Vazquez en banyador.
Els seguidors de Jorge Javier Vázquez es bolquen en les xarxes socials per comentar el seu nou post | Instagram

«Wapooo .. Sálvame sense tu no és el mateix .. Gaudeix de les vacances .. Wapooo», li escrivia una admiradora del presentador estrella de la cadena de Mediaset. També hi ha qui ha lloat al presentador pel minúscul i ultra cenyit vestit de bany que ha mostrat. «Turbo-Paket power!!! M'encanta», comentava un seguidor.

 

No obstant això, no tots han afalagat al de Badalona per mostrar la seva figura. Seguint aquesta línia, n'hi ha que han aprofitat la conjuntura per atacar  el presentador tant per la seva ideologia com pel seu físic.

 

En aquesta tessitura, es poden llegir comentaris en els quals cataloga a Jorge Javier Vázquez com «feixista» o «capitalista» o d'altres com «el cap és horrorós i la resta fatal» o «Mare meva que gordico q estàs!!!! Quin coll!!!! Ale ale aprofita l'estiu per fer-te una lipossucció  que estàs tipus morsa!!!!».

 

La seva major fòbia

Cal recordar que una de les principals pors de Jorge Javier Vázquez és el sobrepès. Amb motiu del seu ictus  sofert l'any passat, l'estrella de Telecinco s'ha sotmès a una dieta estricta i d'impacte en l'ombra per perdre els quilos de més. Gràcies a ella, Jorge va aconseguir perdre en poc temps els primers quilos. Però la dificultat ve a l'hora de no recuperar el que s'ha aprimat.

 

Jorge ha assegurat en diverses ocasions que avui dia «físicament em trobo ara molt millor. Quan veig fotografies meves d'abans, em donen una mica de vergonya aliena. M'he anat enganxant a poc a poc a l'estil de vida saludable perquè he notat que em trobava molt millor».

 

En canvi, aquest pensament no el comparteixen alguns dels seus enemics que aprofiten la inseguretat  i el físic de Jorge Javier Vázquez com a punt d'humiliació i atac cap a la seva persona.