YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Sofia ja és a Mallorca: ha arribat amb dos acompanyants

La reina emèrita ha viatjat a l'illa amb la seva germana Irene i la infanta Helena

Els reis emèrits en arxiu
La reina Sofia ha viatjat a Mallorca amb la seva germana Irene i la infanta Helena | CatalunyaDiari

La Casa Reial travessa uns moments difícils pels escàndols del rei Joan Carles I. Ara mateix el focus mediàtic està posat sobre el rei emèrit, després que aquest hagi protagonitzat diferents polèmiques de les quals la reina Sofia s'ha mantingut al marge.

Com no pot ser d'altra manera, la reina emèrita continua amb la seva vida, i les vacances d'estiu han arribat per posar una mica de 'relax' a aquest any convuls. La mare del rei Felip VI aterrava fa escasses hores a Mallorca per tornar a viure uns dies d'estiu tranquils.

Sofia arribava acompanyada de la seva germana, la princesa Irene i de la seva filla, la infanta Helena. Les tres han passejat per Palma tot just arribar a la ciutat, i és que sembla que la reina emèrita ha trobat en elles el seu gran suport en aquests dies tan complicats per a la reputació del seu marit.

La reina Sofia espera l'arribada de Felip i Letícia

Marivent comença així un estiu més per a la Família Reial que, amb total seguretat, serà un dels més estranys que han tingut lloc fins ara. Primerament, el Palau de Marivent no ha rebut visites des de l'any passat a causa del confinament. Per Setmana Santa ningú va celebrar el Diumenge de Resurrecció a la catedral de Palma, com era habitual.

D'altra banda, s'espera que els reis Felip i Letícia  aterrin a l'illa mallorquina durant els pròxims dies, i sembla que es quedaran més del que és habitual. Fins al moment, no hi ha notícies si hi haurà la tradicional recepció reial al Palau de l'Almudaina a les autoritats autonòmiques i locals i, en aquest cas, si serà més modesta que en anys passats.

El que està confirmat és que no se celebrarà serà la Copa del Rei de Vela, una altra de les cites preferides de la reina Sofia . Sembla que el rei Joan Carles no viatjarà a Mallorca aquest 2020, especialment després dels seus presumptes delictes fiscals, que ja investiga la justícia espanyola.


Comentaris

envia el comentari