Primer pla de Ramón Pellicer

El detall que explica la relació real entre Ramon Pellicer i la filla de Julia Otero

Ramon Pellicer i Julia Otero van estar 6 anys casats, però no van tenir fills en comú

Ramon Pellicer és un dels periodistes històrics de TV3 i un dels més estimats per l'audiència. Com és habitual entre els treballadors de la cadena pública catalana, són molt discrets pel que fa a la seva vida privada. Tot i això, la vida fora de les càmeres i dels platós de Pellicer sempre ha interessat molt a tots els seus seguidors i seguidores. 

Com tothom sap, el català va estar casat amb la també periodista, Julia Otero. La vida amorosa d'Otero, ha estat marcada per dos homes. El primer, tal com hem explicat, va ser Ramon Pellicer. El presentador del 'TN cap de setmana' i la periodista catalana van estar casats entre 1987 i 1993. No obstant això, el matrimoni no va funcionar i, finalment, es van separar.

Durant aquests sis anys de matrimoni, la parella no va tenir fills i tot i la separació, els dos mantenen una molt bona relació. De fet, Julia Otero ha dit en nombroses ocasions que «tinc la gran sort de portar-me bé amb tots els homes que he tingut alguna relació. Mai m'he sentit abandonada ni m'han tractat malament». 

Primer pla de Julia Otero
Julia Otero i Ramon Pellicer van estar casats durant 6 anys. | Europa Press

La relació de Pellicer amb Candela, filla d'Otero

Després de divorciar-se amb Ramon Pellicer, Julia Otero es va enamorar novament. Aquest cop del metge Josep Martínez, el qual actualment treballa com a cap de les Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona i és membre del Consell d'Administració de la companyia de segurs 'Assistència Sanitària', segons indica el seu perfil de Linkedin. 

El seu amor va donar fruit a Candela, que actualment té 25 anys. Igual que el seu pare, Candela és graduada en Medicina i s'està especialitzant en l'àrea de la neurocirurgia. Candela és molt reservada, fins i tot a les seves xarxes socials, però Julia Otero no pot evitar compartir el gran orgull que sent pels assoliments de la seva filla.

Ara, hem pogut conèixer la verdadera relació entre Ramon Pellicer i la filla de Julia Otero. I és que tal com publica el mitjà Pronto, tant el periodista com Candela es porten molt bé. Tant és així, que Ramon Pellicer el seu padrí. Així doncs, Pellicer és l'encarregat de fer-li cada any la mona a Candela, filla de Julia Otero i de Josep Martínez. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!