Imatge primer pla del futbolista Marc Bartra

El detall que revelaria la reconciliació entre Marc Bartra i una famosa catalana

Després d'unes setmanes des que es va desvelar la seva possible ruptura, aquest gest ho ha canviat tot

Fa unes setmanes que va saltar el rumor que Marc Bartra i la model Jessica Goicoechea haurien trencat. El tik toker Abel Planelles va publicar un vídeo mostrant clares evidències que alguna cosa (i no precisament bona) hauria passat entre els dos catalans.

El tik toker anunciava la ruptura de la parella després que es deixessin de donar m'agrada a Instagram i ja no es seguissin en la mateixa plataforma. Els seguidors van comprovar-ho i evidentment era així, la parella s'havia distanciat o almenys a les xarxes socials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Es van deixar de seguir a Instagram

Marc Bartra va anunciar la seva separació de la periodista Melissa Jiménez el gener de 2022. Després de cinc anys de matrimoni i tres fills, van donar per finalitzada la seva aventura.

No va ser fins al mes de juny del mateix any que l'ex del F.C Barcelona va ser enxampat en una discoteca passant-s'ho molt bé amb Goicoechea. La parella va ser vista fent-se molts  petons apassionats  i, amb tots els testimonis, ja era impossible amagar que estaven junts.

La model i el futbolista mai han sigut d'exposar gaire la seva vida personal a les xarxes socials, per tant, el número de stories i publicacions junts es pot comptar amb els dits de les mans.

Un detall revelador

Després que s'anunciés la ruptura de la parella, ni Bartra ni Goicoechea van pronunciar-se al respecte, però les seves accions a Instagram enviaven un missatge molt clar: havien trencat i potser no de les millors maneres.

Primer pla de Marc Bartra i Jessica Goicoechea
La parella va preferir no anunciar res definitiu. | @marcbartra

Ara, però, hi ha hagut un fet que ho ha capgirat tot. Aquesta vegada ha sigut la tik toker Júlia Elies l'encarregada de donar la notícia d'última hora. És cert que el jugador de futbol i la model es van deixar de seguir la segona setmana de juliol, però el dia 1 d'agost ambdós van tornar a fer clic al botó de follow.

No se sap la raó per la qual es van deixar de seguir, si tan sols van discutir o si realment van trencar la relació. Sigui el que sigui, sembla que la parella ha sabut deixar-ho enrere i avui dia encara festegen.