Muntatge d'Álex Collado amb l'escut del Betis tatxat

El calvari d'Álex Collado no remet: De capità de la filial del Barça a jugar a Aràbia

El culer no està tenint sort i el seu fitxatge pel Betis no és el que s'esperava

Álex Collado va meravellar l'afició culer capitanejant la filial i prometent ser una de les pròximes estrelles del Camp Nou. Anys després, res d'això és així i la seva carrera futbolística està sent molt diferent del que ens imaginàvem. Semblava que la seva arribada al Betis seria l'oportunitat que havia estat esperant aquestes últimes temporades, però, de sobte, tot ha canviat.

Álex Collado no ha pogut gairebé ni entrenar-se amb els seus nous companys i posarà rumb a l'Al-Okhdood FC saudita. Des del Betis han decidit inscriure altres jugadors com Isco abans que a ell i, com que no volien que passés a la banqueta aquests mesos, han buscat un destí ràpid. Òbviament, això no és el que esperava el mitjapunta, que va fitxar pels andalusos amb l'objectiu de rescabalar-se de les cendres.

Álex Collado se'n va del Betis 

Els culers no li han trobat forat a la plantilla de Xavi Hernández i ja la temporada passada van decidir cedir-lo a l'Elx. Al conjunt il·licità, va tenir oportunitats, però la temporada anterior al Granada havia tingut un exercici més important. Per això, el club de la seva vida i Álex Collado van arribar a un acord per deixar-lo sortir i el Betis va ser el màxim interessat

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Sembla que aquest enamorament entre els d'Heliòpolis i el de Sabadell va desaparèixer els primers dies. El fitxatge llampec d'Isco el va deixar sense buit a la plantilla i el desenllaç que han acordat les parts és, si més no, curiós. Álex Collado jugarà a l'Al-Okhdood FC de saudita, on la lliga s'està reforçant amb jugadors de nivell, però encara deixa molt a desitjar.

La mala ratxa d'Álex Collado s'allargarà una temporada més

Álex Collado no remunta i, si no realitza una temporada excelsa a la lliga saudita, podria estar acomiadant-se de tornar a competir en les competicions més grans. Ningú s'imaginava que, al cap de pocs dies de fitxar pel Betis, aquests el cedirien. Però, una vegada, més s'ha complert la dita de: 'la realitat supera la ficció'.

De moment, Álex Collado sembla il·lusionat amb la seva nova aventura i no li queda cap altra actitud que afrontar aquesta temporada com un repte. El mitjapunta va demostrar a la Ciutat Comtal que té qualitat de sobres per liderar qualsevol equip, però la sort li està sent esquiva, cosa que podria fer que aquell jugador que va meravellar caigui en l'oblit.