Diego Pablo Simeone a l'Estadi Metropolitano

L'Atlètic de Madrid pot guanyar 10 milions i perjudicar el Reial Madrid: gran negoci

Si es produeix una venda a l'Atlètic, això podria desencadenar un efecte dòmino que perjudicaria els madridistes

L'Atlètic de Madrid sembla estar a punt d'acomiadar un jugador del planter. Tot fa indicar que Rodrigo Riquelme abandonarà aquest estiu el conjunt blanc-i-vermell en direcció a Sevilla, per recalar al Betis. El jugador que va militar la temporada passada al Girona, la seva marxa, pot crear un efecte dòmino.

Enmig d'aquest ball de jugadors, el Reial Madrid s'hi pot veure involucrat. Els últims rumors situen el Girona com a interessat a fitxar Sergio Arribas. El club català, després de no poder repetir la cessió de Rodrigo Riquelme, s'ha interessat pel davanter de 'La Fábrica'.

Muntatge de Sergio Arribas mirant el nou logo de LaLiga
Hi ha equips de LaLiga interessats en Arribas | Europa Press

Rodrigo Riquelme, una opció per al Betis de Manuel Pellegrini

Rodrigo Riquelme, va ser una de les sensacions de LaLiga la temporada passada, el jove de 23 anys va destacar al Girona, després de disputar 34 partits. El jugador va comptar amb 2.187 minuts i va participar en 4 gols i 4 assistències. Gràcies a la seva velocitat, capacitat de desmarcament i desbordament ha fet que tant Betis com Sevilla preguntin a l'Atleti per la seva disponibilitat i preu.

El club del 'Cholo' Simeone té clar que si volen aconseguir els drets del jugador han de pagar 10 milions d'euros. Després de la negativa del Barça al Betis per Abde, el club continua buscant un extrem veloç i hàbil, Rodrigo Riquelme sembla ser l'elegit. L'espanyol és un perfil similar al marroquí i així seguirien amb la intenció d'incorporar un jove extrem amb gran projecció.

Amb la marxa de Sergio Canales i la possibilitat que William José també abandoni l'entitat bètica, el Betis es troba amb la possibilitat d'afrontar les pretensions que demana l'Atlètic de Madrid.

El Reial Madrid vol trobar un club on Sergio Arribas pugui tenir continuïtat

Si es produeix el fitxatge de Rodrigo Riquelme pel Betis, podria generar un efecte dòmino en la marxa de Sergio Arribas del Reial Madrid. Tant el club madridista com l'entorn del jugador són conscients que el jove madridista té nivell per seguir amb el seu desenvolupament futbolístic en algun equip de primera divisió. Per això mateix, el club de Florentino Pérez, conscients de la importància de donar oportunitats als jugadors del planter, s'ha decidit traspassar el davanter perquè pugui comptar amb minuts.

La relació de les directives entre el Reial Madrid i el Girona són bones. La temporada passada els dos clubs van arribar a un acord perquè Reinier arribarà al club català en forma de cessió. Aquesta relació podria acostar Sergio Arribas, al conjunt de Míchel.

Pot ser que el Girona no arribi a les xifres que demana el Reial Madrid, però sí que li poden oferir una quantitat propera i afegir un percentatge de futura venda. La directiva blanca també pot demanar la possibilitat d'incorporar una clàusula de recompra. Així, si Sergio Arribas arriba a rendir bé i el seu nivell i projecció es veuen augmentats, no és descartable el seu retorn, com ha passat amb anteriors jugadors del planter.

El futur d'aquests dos joves espanyols encara és una incògnita. El que sí que sabem és que el seu nivell i projecció són molt alts. Això ha provocat que diversos clubs de LaLiga estiguin interessats i vulguin aconseguir els drets dels davanters. Els propers dies i setmanes seran els que marcaran el nou destí d'aquestes promeses que volen tenir un lloc als nous clubs i brindar alegries a les seves noves aficions.