Muntatge de Imanol Alguacil con Umar Sadiq

La Reial Societat perd el seu 'fitxatge' estrella i Imanol Alguacil s'haurà d'arriscar

Els bascos estan a les portes dels seus últims dos amistosos i han perdut la seva referència

La Reial Societat afronta el tram final de la preparació per a la temporada amb la primera baixa sensible de l'any. En els tres partits disputats s'han endut dues derrotes i una victòria contra el Bayern Leverkusen, però ara ho tindran encara més complicat. Imanol Alguacil no s'ho podia creure i no ha tingut més remei que deixar-lo a terra en espera que estigui disponible per a la primera jornada.

Sadiq Umar sembla que no té sort amb la samarreta txuri-urdin i després de no comparèixer sobre els terrenys de joc gairebé tota la temporada anterior, torna a tenir molèsties. Tot i que aquesta vegada sembla que només parlem d'un parell de setmanes de baixa, Imanol Algualcil no podrà comptar amb el seu '9' titular per preparar l'inici de la temporada. A més, els partits són contra Atlètic i Betis, dos rivals directes amb què podria haver mesurat les seves forces.

Umar Sadiq celebrant un gol
Sadiq Umar no acaba d'arrencar amb la Reial Societat | Europa Press

Sadiq Umar no acaba de sortir de la seva espiral de lesions

El nigerià no sap què fer per estar en plenes condicions físiques i no ressentir-se de cap lesió o molèsties físiques. La Reial Societat va fer un gran esforç per fitxar-lo amb la intenció de convertir-lo en el substitut d'Alexander Isak, però de moment el resultat és decebedor. Després de jugar en una desena d'equips, amb la samarreta txuri-urdin només ha disputat tres partits i ha anotat un gol. Per això, l'afició s'havia il·lusionat aquestes setmanes.

Després de deixar centelleigs de la seva qualitat els primers partits de pretemporada, sembla que la seva flama s'ha tornat a apagar per unes molèsties al bíceps femoral de la cama dreta. El '25' continuarà recuperant-se a Zubieta mentre els seus companys fan la gira per Mèxic i els Estats Units. Per això, Imanol Alguacil haurà d'apostar per Carlos Fernández o Cho si vol tenir una referència ofensiva fixa.

Sadiq Umar tornarà a debutar a LaLliga contra el Girona

L'atacant nigerià continuarà treballant amb tot per enfrontar-se al Girona de Míchel en les millors condicions. Sadiq Umar té marcat en vermell al calendari dissabte dia 12 a les 17 hores, quan espera tornar l'afecte a la seva afició amb gols al Reale Arena.

De moment, Imanol Alguacil hi confia per a la temporada tan exigent que ve, però amb la seva baixa ha quedat demostrat que calen reforços. La directiva txuri-urdin té clar que si sorgeix alguna ganga d'última hora al mercat de davanters centres, han d'aconseguir-la sigui com sigui, i una d'aquestes pot ser Bryan Fiabema, que de moment estarà amb el filial.