URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

El detall més tendre del marit de María Pombo pel seu aniversari

La jove 'influencer' ha fet vint-i-sis anys i està a punt de convertir-se en mare primerenca

María Pombo a un photocall de Viajeras
María Pombo ha celebrat els seus vint-i-sis anys envoltada d'amics i familiars | GTRES

Maria Pombo, a punt de donar a llum un nadó, està vivint un moment d'allò més dolç, tant personalment com professionalment. La jove ha celebrat el seu aniversari i han estat diversos els amics de la 'influencer' que han volgut felicitar-la en aquest dia tan especial. No obstant això, la felicitació més emotiva per María Pombo arribava de la mà del seu marit, Pablo Castellano.

María Pombo i Pablo Castellano, més enamorats que mai 

«Moltes felicitats a la meva persona preferida. En aquest rodet tinc fotos marcades en 'preferits' dels moments que seran per sempre, i sé que aquest rodet no pararà de créixer. Cada dia que passa t'estimo molt més que el dia anterior. Només puc dir gràcies, gràcies i gràcies a déu per tenir-te en la meva vida per sempre», sentenciava el jove empresari.

Castellano ha volgut sorprendre la seva dona en aquest dia tan especial. Després d'un dinar junts, el jove ha omplert la casa de 'post-it' perquè fos descobrint els vint-i-sis regals que s'amagaven per tota la casa.

Entre els detalls que tenia preparats per a María destacaven unes mini sabatilles per a Martín, el seu futur fill, un barnús per a la dutxa, unes botes, un anell ... No hi ha detall que no estigués present en aquest dia tan especial per a la seva parella. Encara que, sense dubte, el detall que ha fet que María Pombo s'emocionés, ha estat la sorpresa de Dani Martín. El que va ser cantant de 'El canto del loco' no va dubtar en felicitar-la i els va regalar dues entrades per al seu pròxim concert.


Comentaris

envia el comentari