Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Revelen nous detalls sobre la suposada germana secreta de Belén Esteban

La col·laboradora sempre ha negat aquests rumors

Belén Esteban és probablement la col·laboradora més popular de 'Sálvame'. La de Paracuellos va debutar en televisió de la mà d'Ana Rosa Quintana després de la seva separació amb Jesulín d'Ubrique.

Fa 20 anys que la 'princesa del poble' està situada en el primer pla del focus mediàtic, i la seva presència constant a la televisió ha fet que tots els espectadors coneguin pràcticament tot de la seva vida. La seva privacitat s'ha fet pública a causa del gran interès mediàtic. L'audiència coneix a totes les seves exparelles, la seva filla, la seva família i fins i tot el seu posicionament polític. Els fans de 'Sálvame' poden considerar-se uns experts sobre la vida de la col·laboradora.

Ara bé, hi ha un aspecte de la seva vida privada que s'ha tractat poc, i és que alguns mitjans han informat que Belén Esteban podria tenir una suposada germana secreta. 

Belén Esteban ho va negar tot

Aquestes especulacions van sortir a la llum durant la seva presència en el programa 'Más que baile!'. Diversos mitjans van informar que la col·laboradora podria tenir una germana secreta fruit d'una relació que el seu pare va tenir amb una altra dona. Tal com explica la revista 'Cotilleo', Belén Esteban va acusar el seu veí traïdor, Juanjo, de ser la persona que va crear el fals rumor.

Posteriorment, el biògraf de la col·laboradora va revelar que la misteriosa dona tindria la mateixa edat que Belén. Però la de Paracuellos ho ha negat sempre, assegurant que no té cap germana secreta ni res per l'estil, que tot va ser fruit d'una gran mentida construïda amb l'objectiu d'intentar fer mal a la col·laboradora i treure diners-

Segons ha pogut saber el citat mitjà, una persona ha confirmat que la història era completament verídica però mai es va saber res més. La de Paracuellos sempre ha estat molt unida al seu pare i en cap moment li van agradar aquests rumors, per això no es van seguir tractant.

De moment no s'ha tornat a saber res més d'aquest tema. El més recent són les informacions publicades per 'Cotilleo' que afirmen que una persona amb informació va reconèixer que això era cert. Segurament Belén Esteban al·lucina amb aquesta informació, ja que ella la veu com totalment falsa.