Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Detenen un agressor sexual a Pennsilvània que vivia amb dotze menors

Lee Kaplan, de 51 anys, està acusat de diversos delictes sexuals

Imatge de l'agressor. Foto: Cedida.

Lee Kaplan és el nom del nord-americà detingut dissabte passat a Pennsilvània —Estats Units— i en la casa del qual vivien 12 menors d'edat que tenen entre sis mesos i 18 anys. L'home, que està acusat de diversos delictes sexuals, ha confessat haver tingut relacions amb algunes de les joves i ser el pare de les dues nenes més petites.

Pel que sembla, Kaplan va rebre a la nena més gran com a regal de part dels seus pares, pel suport financer que l'agressor els havia donat, quan ella tenia només 14 anys. Per aquest motiu, els pares també han estat detinguts, reconeixent que són els pares de deu de les menors i avis dels altres dos nens, ja que Kaplan va deixar embarassada a la menor gairebé immediatament i en una segona ocasió, quan tenia 17 anys.

En aquest sentit, a Kaplan se li imputen deu càrrecs per delictes sexuals, vuit d'ells considerats greus per violació de menors. Per la seva banda, als pares de les menors se'ls acusa de conspiració per cometre un delicte de violació de menors i de posar en perill la salut dels nens. Tots dos estan detinguts sota una fiança d'un milió de dòlars.