Fotomuntatge de Xisca Perelló i Rafa Nadal

El dia a dia de Xisca Perelló, la dona de Rafa Nadal, rodejada de luxes

Xisca sempre intenta mantenir-se en segon pla

La parella formada que formen Xisca Perelló i Rafa Nadal es caracteritza per ser molt discreta. No els agrada ser el centre d'atenció per la seva vida privada. No obstant això, porten una vida plena de luxes que molta gent voldria tenir i de la qual no es pot evitar parlar.

Una fortuna immensa 

Xisca i Rafa viuen molt pendents de la carrera esportiva d'ell. No obstant això, a nivell laboral tenen altres negocis, concretament dins del sector hostaler i immobiliari.

Segons la revista 'Forbes', el compte corrent de la parella és enorme, i aquest últim any ha augmentat més de 300 milions d'euros. Per això, no és estrany que es donin algun caprici de tant en tant.

El cert és que ni Xisca ni Rafa acostumen a ensenyar les seves noves adquisicions a les xarxes socials. Això no vol dir, però, que el luxe no estigui present al seu dia a dia.

Rafa Nadal al restaurant que té a Manacor
Rafa Nadal ha obert un nou restaurant a Manacor | Europa Press

La casa on viuen és increïble. Es troba a Port de Manacor, i la van adquirir el 2013 per aproximadament 4 milions d'euros. Un preu, esclar, que no és apte per a totes les butxaques.

L'immoble, ubicat a primera línia de mar, no té res a envejar als hotels de luxe. Compta amb una superfície total de 7.000 metres quadrats, un miler dels quals estan destinats exclusivament a la zona d'habitatge.

El xalet està construïda de pedra massissa i pertanyia als hereus de les Coves del Drach. A més, té un jardí meravellós i una escala que comunica directament amb la platja.

La parella no només són propietaris d'aquest habitatge. Tenen un altre paradís al qual els agrada anar sempre que l'agenda els ho permet. Ens referim a una mansió que tenen a la República Dominicana.

La casa que Rafa Nadal i Xisca Perelló tenen a la República Dominicana
La casa que Rafa Nadal i Xisca Perelló tenen a la República Dominicana | Twitter

Aquest casalici els va costar mig milió d'euros, i compta amb 900 metres quadrats perquè puguin gaudir de l'estada l'altra banda de l'Atlàntic. Repartida en dues plantes, aquesta casa moderna i minimalista té una piscina amb vista al mar, un gimnàs i un spa.

Vehicles de luxe no aptes per a totes les butxaques

Per si amb tot això no n'hi hagués prou, Rafa i Xisca tenen un iot fantàstic, el Sunreef Power Great White. El van comprar el 2020, i els va costar 6 milions d'euros. És més, va guanyar el premi al millor iot del món, concedit per la revista americana 'Robb Report'. 

I és que compta amb 24 metres d'eslora i capacitat per a vuit persones, que poden gaudir d'un dia de navegació i descansar a les quatre cabines que ofereix al iot, i amb tota mena de luxes.

El motor és una altra de les grans passions de Rafa Nadal. Per això, la parella té un garatge que molts envejarien. Allà hi guarden alguns dels seus cotxes preferits, entre els quals hi ha un Ferrari 458 Italia de 570 CV o un Aston Martin DBS Superleggera de 517 CV.

La bicicleta també té un forat a la vida de Xisca i Rafa. De fet, tenen una Gocycle G3 que ronda els 5.000 euros.

Els rellotges, la seva passió oculta

Tot i la discreció que caracteritza la parella, els rellotges són un altre dels seus vicis. Rafa Nadal té una relació molt estreta amb la firma Richard Mille, de la qual n'és ambaixador des de fa catorze anys.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
Rafa Nadal i Xisca Perelló intenten ser discrets amb les coses que es compren | Europa Press

El rellotge més car que té al joier és l'RM 27-04. Aquest forma part d'una edició limitada de 50 unitats i té un preu d'1,6 milions d'euros.

Per molt que Xisca i Rafa intentin ser discrets, està clar que els articles de luxe que tenen els delaten. De cara al públic, es mostren com persones normals, però tenen un patrimoni que molts voldrien.