Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

La gelosia d'Andrea Janeiro la porta a fer de nou les maletes

Andrea Janeiro podria sentir enveja de les atencions que en aquests moments té la seva mare cap a algú conegut

Andrea Janeiro ha estat i és el més important a la vida de la seva mare, Belén Esteban. La jove ho sap i és conscient que per a la col·laboradora de 'Sálvame' sempre és una prioritat. Però aquests dies no està sent així i això podria haver provocat la seva gelosia.

En concret, sembla que la de Paracuellos es troba absolutament centrada en Anabel Pantoja. Tot perquè ha revelat que s'ha separat del seu marit, Omar Sánchez, amb qui es va casar l'octubre passat.

Andrea Janeiro s'assabenta de la separació d'Anabel Pantoja

La filla gran de Jesulín és conscient que Belén té una gran amistat amb Anabel. L'aconsella, li dona suport i, fins i tot, la critica quan ho creu convenient. De fet, exerceix gairebé com de mare. Un fet que Andrea considera generós, però implica que no que pugui sentir certa gelosia.

Un sentiment que s'han pogut incrementar aquests últims dies perquè Esteban s'ha bolcat completament al costat de la seva amiga. Més després que confessés a 'Sálvame' que havia trencat amb el seu marit. Exactament, va explicar que ella havia pres la decisió i que no hi havia terceres persones.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Andrea ha estat testimoni de com Anabel Pantoja ha explicat públicament la seva separació. | Mediaset 

De la mateixa manera, va explicar que feia temps que no estaven bé com a parella, encara que al final conclou que «em passa una cosa personal que em va marcar. Em passa això i seguim endavant, però és aquí quan em noto rara».

«M'he sentit estimada, adorada, admirada, però després del casament, no és que no em sentís estimada, és que se'n va anar (...). No vull deixar de veure'l i li he demanat que, quan vulgui, vull compartir moments amb ell, però necessita el seu temps. Des dels 15 anys que tinc parella i ara, estant sola, m'entrarà por, però ho faré perquè m'ho dec».

Andrea Janeiro escolta Belén Esteban donar suport a la seva amiga

Últimament, Andrea ha sentit la seva mare donar suport públicament a la seva amiga, després de fer-ho en privat. Així, a 'Sálvame', la de Paracuellos no ha dubtat a reconèixer que no podia imaginar que el matrimoni pogués acabar tan ràpidament.

Tot seguit ha deixat clar que dona suport en tot moment a la sevillana. «La vida consisteix a ser feliç. I Anabel ha estat valenta».

Ha reconegut que sabia de la separació abans que es fes pública: «Ho sabia i hi he parlat molt. Li he dit que s'ho pensés bé, perquè un matrimoni és sacrifici i generositat, jo ho veig així. I, de vegades, has de lluitar amb coses que tu saps que, encara que estimis l'altra persona, no funcionarà».

«Fa quatre mesos que està casada i la gent dirà coses, però ha estat valenta. Es va voler casar i 'El negro' també».

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro ha vist Belén Esteban molt pendent de donar suport i cuidar Anabel Pantoja. | La Noticia Digital 

De la mateixa manera, no ha dubtat a reiterar: «Jo l'estimo i li donaré suport, s'equivoqui o no. També hi parlaré, perquè li tinc molt afecte, és molt bon nen i crec que ho estarà passant fatal. Li trucaré per dir-li que em té si algun dia vol alguna cosa».

Al programa s'ha volgut saber si és possible que la parella s'acabi donant una nova oportunitat. Una qüestió davant la qual Belén ha manifestat que «no hi ha marxa enrere perquè crec que ella ho té molt clar. La felicitat de cadascú l'ha de cercar ella mateixa».

«Anabel ha pensat molt, ho ha meditat molt i amb ell ha estat molt clara. Sempre s'ha preocupat per tothom, ja sabeu com és, però ha arribat el moment que, per una vegada, pensi en ella mateixa».