Primer pla d'Omar Sánchez.

Omar Sánchez destapa la mentida que va explicar Anabel Pantoja

Omar Sánchez desconfia de les explicacions que ha donat Anabel Pantoja

Omar Sánchez no es creu els motius d'Anabel Pantoja per trencar la relació. Sospita que no li explica tota la veritat en aquesta separació, que pot resultar més traumàtica del que pensava inicialment. En tot moment, ella ha negat l'aparició de terceres persones.

Desmentia la presència d'un nou home a la seva vida, com van recollir alguns mitjans. Tot i això, el monitor de surf pensa que algú es va poder creuar en el seu camí, arribant a convertir-se en alguna cosa més que un amic.

La decisió de separar-se va ser de la col·laboradora de 'Sálvame', provocant una certa sorpresa a Omar i al seu entorn. Havien passat només quatre mesos des que es donessin el «sí, vull».

En un primer moment, es va especular que pogués tenir una relació amb un company del gimnàs, però es va acabar descartant. Acabaria agafant més força amb el pas dels dies l'aparició d'un altre noi que hauria conegut a Madrid fa uns mesos.

El desgast de la relació sembla que ja venia de lluny, fins i tot, abans del casament.

Omar Sánchez i Anabel, el dia del casament.
Omar Sánchez i Anabel, el dia del casament. | GTRES 

En cas contrari, no s'entendria aquesta ruptura tan ràpida. Sempre s'ha parlat molt del curt recorregut que tindria el matrimoni i era una cosa que ja sabien els seus amics.

Es tracta de dues persones amb interessos radicalment oposats. Omar Sánchez és molt discret, amb una vida molt familiar lligada a les Illes Canàries. Per la seva banda, Anabel és tot el contrari, li agrada molt la televisió i les xarxes socials.

A això s'hi afegeix el canvi que va haver d'afrontar ella. Ho va deixar tot per anar a viure a les illes amb ell.

Però l'amor que li confessava als platós de Telecinco va durar menys que un telenotícies. Fa unes setmanes ella donava la benvinguda el 2022 en una festa amb els amics, que es van desplaçar fins a les Canàries. Asseguren que el seu marit es va absentar tant al sopar com a la posterior celebració.

No s'entenia aleshores que una nit tan especial la passessin cadascú pel seu costat. Tot i això, al cap de pocs dies, la neboda de la Pantoja va voler sorprendre el «negro» pel dia de Reis. Va aparèixer al seu domicili familiar amb una moto.

Res no feia presagiar que aquesta història d'amor s'acabés tan aviat. Val a dir que des de Nadal no se'ls ha tornat a veure junts.

També han sorgit dubtes al cap d'Anabel, que creu que hi pot haver algú a la vida del seu noi. Es va especular amb el nom d'Alexia Rivas, però aquesta informació va acabar desmentint-se. La influencer ha assegurat que ho «investigarà».

Omar Sánchez, molt afectat per la ruptura

Encara que la seva parella va reaparèixer a la televisió molt animada, no es pot dir el mateix d'Omar Sánchez. Les imatges que va penjar a Instagram mostraven un jove adolorit per la situació.

Ha intentat refugiar-se als seus amics, a la gent que mai no li falla. Va compartir una fotografia del dia del casament amb ells, amb el text: «Soc afortunat de tenir-los».

Imatge d'Instagram d'Omar Sánchez.
Omar Sánchez va pujar a les xarxes socials una imatge amb els amics. | GTRES 

Poques hores després d'anunciar-se la separació, semblava que li costava en excés agafar el son. Va pujar a les 05:36 hores de la matinada un missatge on mostrava els seus problemes per dormir. Acompanyant-ho amb la lletra de la cançó 'Qué bonito es querer' de Manuel Carrasco.

Omar Sánchez va escriure: «Que dur és de vegades viure, però és preferible sentir. Encara que ens faci mal la veritat». Ningú no pot dubtar que ho està passant molt malament i les explicacions d'Anabel no l'han acabat de convèncer.