Fotomuntatge de Chenoa i Lolita Flores

El dia que Chenoa es va enfadar amb Lolita i gairebé deixen de parlar-se

A Chenoa li va saber molt de greu un comentari que va fer Lolita Flores

Chenoa i Lolita Flores sempre han tingut molt bona relació. Des que van començar treballar juntes com a membres del jurat de 'Tu cara me suena', ens han regalat moments molt divertits que passaran a la història de la televisió.

Una vegada, però l'amistat que les uneix va estar a punt de trencar-se, i tot a causa d'un comentari desafortunat de la filla de 'la faraona'.

Aquesta discussió es remunta a l'any 2020. Quan tothom estava en alerta per la pandèmia del coronavirus, els tres jutges d'aquest programa d'Antena 3 van anar de convidats a 'El Hormiguero' per a promocionar la nova temporada.

Chenoa i la seva parella.
Chenoa Miguel Sánchez van haver d'ajornar el casament | GTRES

Com li va passar a molta gent, Chenoa, que aquell any s'havia de casar amb Miguel Sánchez, va haver d'ajornar la boda a causa de la forta crisi sanitària que s'estava vivint a tot el món. «Em casaré quan es pugui», va assegurar la cantant.

I va ser precisament un comentari que es va fer sobre el casament el que no va agradar a la mallorquina.

Àngel Llàcer i Lolita Flores van fer una broma sobre la seva edat que va fer que la cara i l'actitud de Chenoa canviessin totalment.

Chenoa s'enfada amb els seus companys de 'Tu cara me suena'

Chenoa té molt bona relació amb Àngel Llàcer i Lolita Flores, i prova d'això és que, aquell mateix dia, a 'El Hormiguero', el català li va demanar que el fes padrí del casament.

I, tot i el bon rotllo que tenen amb ella, Àngel i Lolita van dir una cosa que li va doldre molt.

Mentre Chenoa assegurava que es casaria quan les condicions sanitàries ho permetessin, el veterà de 'Tu cara me suena' es va dirigir a ella dient-li «mossa», cosa que no li va agradar gens.

Chenoa plorant en un plató de televisió
Chenoa es va enfadar amb els seus companys | Antena 3

Després d'aquestes paraules, Lolita Flores va voler sortir de dubtes, i va preguntar a Àngel Llàcer: «Què vol dir, 'mossa'? Que no s'ha casat mai?». I tot seguit va afegir: «Ah! Et refereixes a que és verge... La Chenoa no és verge amb l'edat que ja té».

Visiblement molesta pels comentaris dels seus amics, la mallorquina no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'atacar la germana de Rosario Flores. «Quina edat tinc, jo? I tu, que fa mil anys que vius? És que, de veritat... Ja ha parlat la Tutankamon», va dir Chenoa.

Àngel Llàtzer, quan va veure que les seves companyes es discutien, va haver d'intervenir per a apaivagar els ànims.

Lolita respon a les provocacions de Chenoa

Després del flasca que va rebre de Chenoa, Lolita li va respondre. «He parit dues vegades, com vols que sigui verge? A més, fa 3.000 anys que visc», va dir de broma l'actriu i cantant.

Pablo Motos va intentar canviar de tema i seguir amb l'entrevista, però va ser impossible. El presentador va preguntar a la filla de Lola Flores quantes vegades s'havia casat.

Pla mitjà de Lolita Flores
Lolita va respondre a Chenoa amb ironia | GTRES

I quan Lolita va respondre que només dues vegades, Chenoa va aprofitar per a tornar-li el cop baix a la seva. «Dues en aquesta vida, però a les altres no se sap», va apuntar amb cert ressentiment.

«Però amb quants homes te n'has anat al llit?», li va preguntar Llàcer sense embuts. I ella, rient, va dir: «Amb molts. Des de l'època de Tutankamon fins ara, imagina't».

Per sort, aquest fet aïllat no ha afectat gens la relació de Chenoa i Lolita. Segueixen sent grans amigues, i prova d'això és la complicitat que sempre mostren a 'Tu cara me suena'