Rocío Carrasco i Rocío Jurado somrient a càmera

El diari de Rocío Jurado: «Si algun dia em passa alguna cosa, aquí hi és tot»

'Sálvame' ha mostrat un avanç de la docusèrie 'En el nombre de Rocío', on es destaparà el diari personal de Rocío Jurado

Des que Rocío Carrasco va anunciar que la seva sèrie documental tindria una segona part anomenada 'En el nombre de Rocío' on llegiria el diari personal de Rocío Jurado, han anat apareixent moltes veus que han intentat desmentir que existeixin aquestes memòries i que, molt menys, Carrasco hi hagi pogut accedir. No obstant això, ella ha demanat a la gent que sigui pacient i que esperin a la tardor, que serà quan s'estreni la docusèrie.

Rostres com Jorge Javier Vázquez, Carlota Corredera o Belén Esteban han donat suport a Rocío Carrasco, afirmant que aquestes memòries existeixen i que seran exposades a la televisió. Ara, per fi, a 'Sálvame' han mostrat un tràiler de la nova entrega de la docusèrie en què s'explica d'on surt el diari de la Jurado.

Aquest mateix cap de setmana Ortega Cano afirmava que existien uns apunts, no un diari, i que a més, sabria d'on ho han pogut treure per a televisar-ho. Per això, 'Sálvame' ahir va explicar que es tracta d'una llibreta de mitja quartilla que es troba a l'habitació de Rocío Jurado, a la casa de La Moraleja.

Rocío Carrasco hauria obtingut aquesta llibreta dos mesos després que Ortega Cano sortís d'aquesta casa, i des de llavors han passat quinze anys. Un temps en el qual Rocío ha volgut preservar molt bé aquest document per a mostrar-lo quan arribi el moment. Aquests apunts comencen amb una frase molt clara i que fa venir ganes de seguir llegint.

Rocío Jurado comença dient que si algun dia li passa alguna cosa, en aquesta llibreta està tot perfectament anotat. Només amb això, qualsevol ment comença a pensar en les coses que la cantant voldria haver deixat apuntades perquè no caiguin en va. El contingut, no sabem si íntegre, el desgranarà la seva filla a la sèrie documental que s'estrenarà properament a Telecinco i que deixarà molt malament alguns membres de la família.

Carrasco assegura que tots els seus familiars saben el que hi posa en aquests apunts, tot i que en neguin l'existència i portin anys explicant a la televisió tot el contrari a aquestes esperades i impactants memòries de 'la més gran'.  El que està clar és que hi ha nervis i que persones com Rosa Benito o Amador Mohedano pagarien qualsevol cosa a canvi que no es publiqués tot aquest contingut.

No sabem què temen, però la veritat és que l'espera s'està fent molt lenta, a causa de la gran expectativa que hi ha al voltant d'aquesta disputa familiar. Alhora, és important recordar que Rocío Carrasco va parar l'emissió de la seva secció a 'Sálvame', no sabem si per por a avançar part del contingut.

La reaparició de Rocío Carrasco

Després d'emetre's aquest avanç de quatre minuts, Kiko Hernández va confirmar una dada que segurament Telecinco farà servir per a reflotar les tardes de la cadena. La notícia no és altra que dimecres que ve Rocío Carrasco apareixerà en directe a 'Sálvame' per a donar algunes pistes més sobre aquest diari.

Amb la visita de Rociíto, segurament també s'anunciarà la data de l'estrena d'aquesta sèrie documental, que, sens dubte, serà un dels grans revulsius de la nova temporada televisiva. La veritat és que els primers plans de Mediaset eren estrenar aquesta segona part a la tardor, però la falta de lideratge de les últimes setmanes ha obligat la cadena a moure fitxa abans.

Sigui com sigui, haurem d'esperar fins dimecres que ve per sortir de dubtes i saber quan podrem descobrir la gran veritat d'aquesta família.