Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid

Tremola el negoci de Paz Padilla: «Atenció nefasta i pèssima qualitat»

Paz Padilla veu com el seu negoci està fent aigües, mentre la seva popularitat baixa en picat

Paz Padilla està travessant un dels moments més complicats de la seva vida. I és que després d'haver perdut a l'amor de la seva vida, Antonio Vidal, en el terreny professional també s'ha trobat amb grans sots.

Primer, començant pel seu lloc com a jurat de 'Got Talent', on es rumoreja que no mantenia molt bona relació amb els companys. Just per aquesta raó la direcció decidia prescindir-ne durant la pròxima temporada.

«Evita relacionar-se amb la gent de l'equip, no es fia de ningú i es dirigeix als seus companys amb distància. Això genera molt mal ambient de treball i molta tensió».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sembla que l'actitud de la gaditana deixava molt a desitjar darrere de càmeres i la situació s'havia tornat insostenible. A més, s'especula que a 'Sálvame' tracta de mantenir sempre les distàncies amb la resta de col·laboradors, negant-se a qualsevol mena d'acostament amb ells.

«Ella és molt particular, veu la vida d'una manera molt diferent de com la veu la resta de la gent», assenyalen aquells que la coneixen. «No entén ni comparteix que la resta de persones no la vegin com ella».

I per si això no fos suficient, fa poc Padilla rebia un nou cop professional. El seu negoci, 'No ni ná', fa front a contínues crítiques per part dels compradors. Segons l'opinió dels clients, la qualitat i el tracte amb el personal deixen molt a desitjar.

Paz Padilla, enfonsada per les crítiques al seu negoci

«Vaig comprar una bossa de platja i no ha durat ni 15 dies», lamenta una usuària. «El brodat trenat amb el logotip de la marca es va descosir després d'una setmana i la cremallera que tanca la bossa igual. No val la pena», ha sentenciat.

Molts assenyalen que la botiga de Padilla està feta «per a turistes amb bons diners, però no pagues qualitat, sinó el nom i la fama de la propietària». I a aquest fet, se suma que l'atenció al client deixaria molt a desitjar.

«Acabo d'enviar un correu electrònic comentant que un producte que vaig comprar estant de vacances s'ha espatllat», explica una altra compradora insatisfeta. «I la solució escarida que m'envien és que vagi a la botiga a tornar-lo».

«Els contesto indicant que el vaig comprar de vacances i que visc a gairebé 1000 quilòmetres de distància», assenyala. «No demano la devolució dels diners, però si un tracte més cordial per la seva part».

Tanmateix, aquestes no són les úniques queixes que es registren sobre el negoci de Padilla, ja que els clients tampoc es troben amb facilitats a l'hora de canviar els articles.

«Vaig contactar amb ells a través del correu electrònic i del seu web per a 'bescanviar' l'article que vaig comprar per una altra talla perquè em quedava gran. No he rebut resposta i ja s'ha acabat el termini de devolució. Atenció al client nefasta», reclamen.

Uns retrets que no només fan referència a l'elevat preu de les peces i complements, sinó també al terrible tracte dels dependents.

«La meva nota no va pels productes que són molt bonics, encara que una mica elevats de preu, sinó que va pel pèssim tracte amb el client. Em vaig comprar una bossa que val 120 euros i la dependenta va ser antipàtica», sentencia una altra compradora.

«No li quedaven més bosses d'aquest color i va agafar la que tenien en exposició sense tan sols preguntar-me'n», reclama. «Pel tema Covid puc no voler la bossa que ha tocat tot Déu...».

A més, amb aquesta excusa sembla que «van obrir la botiga mitja hora més tard tenint a la gent esperant fora des de les set».

«En obrir, van dir que va ser perquè van haver de reposar productes, però si has de reposar fes-ho abans d'obrir», destaca. «Una vergonya i un pèssim tracte al client».

Unes dures acusacions davant les quals Paz Padilla encara no s'ha pronunciat i que poden costar-li el seu negoci.