Rocío Carrasco en su nuevo trabajo en 'Sálvame'

Telecinco, en contra del clan Mohedano: «Rocío Carrasco té raó»

Rocío Carrasco tornarà, aquesta tardor, disposada a carregar contra la seva família mitjançant un diari secret de la seva mare.

Després haver-se convertit en un autèntic fenomen televisiu que ha revolucionat per sempre la premsa del cor, Rocío Carrasco ha desaparegut del panorama mediàtic.

La filla de «la més gran» fins i tot havia fitxat per 'Sálvame' com a nova defensora de l'audiència. No obstant això, no ha tornat a acudir al seu lloc de treball i els motius continuen sent tot un misteri.

Molts atribueixen la victòria d'Olga Moreno a 'Supervivientes' com la principal raó que ha portat Carrasco a allunyar-se dels mitjans. Sobretot, després que exposessin televisivament el seu fill, David Flores.

Tanmateix, Carrasco segueix decidida a desemmascarar els Mohedano. Aquesta tardor s'emetrà la segona part de la docusèrie i sabrem, per fi, els detalls de la mala relació familiar.

A més, asseguren que podria mostrar proves més que evidents per deixar la seva mare en evidència, que suposadament era conscient dels draps bruts de la família.

La prova del delicte és un diari secret en què Rocío Jurado «crítica, fins i tot, a qui havia de ser el seu marit, José Ortega Cano».

Després que aquesta informació sortís a la llum, tant Amador Mohedano, germà de l'artista, com el torero, han negat l'existència d'aquest diari.

«Només vull que el que expliqui Rocío Carrasco sigui veritat, perquè jo tinc la lletra de Rocío Jurado, l'autèntica», advertia. A més, Ortega assegurava saber a quins escrits es referia. «Sé a quin diari et refereixes i on l'has trobat»

Aquest cap de setmana, el pare de Glòria Camila i José Fernando feia un pas al costat i parlava sense embuts sobre la seva relació amb Rociíto. «No m'he plantejat cridar-la, ho dic amb tota sinceritat. Vull veure què passa amb la família en el documental, vull donar-li temps al temps».

La prova irrefutable de Telecinco per demostrar que Rocío Jurado sí que ha escrit un diari

Des de Telecinco sembla que han tornat a posicionar-se al bàndol de Rociíto. A 'Socialité' s'emetien unes suposades proves que evidenciaven l'existència d'aquests escrits de Jurado. 

Pedro Ruiz, un dels periodistes més propers a la diva, la definia com «una dona a qui li agrada escriure els seus pensaments». A més, la mateixa Rocío assegurava en una entrevista que «m'agrada deslligar bastant i perdre'm en mi mateixa». Una prova evident que corroboraria l'existència del famós diari.

Ortega Cano assenyalava que «si m'ensenyen una altra lletra que no sigui l'autèntica, ho haurà de detectar un professional». Per tant, el torero té molt clar que prendrà mesures si veu que el contingut de la docusèrie es manipula d'alguna forma.

«Jo sé on l'ha pogut trobar, són petites coses de Rocío Juado que ha escrit, que li han passat o ha vist. No ho he llegit, però sé qui l'ha vist i el que hi ha aquí. Jo he estat més temps amb Rocío Jurado que la seva filla», assegurava.

De moment, encara ens queda esperar una mica més per descobrir els secrets que guardava Jurado. Sembla que l'emissió s'ha posposat un temps..

Malgrat tot, no hi ha dubte que Carrasco no ens deixarà indiferents i promet demostrar que té raó amb proves contundents.

Segons el vídeo promocional de 'En el nombre de Rocío', la seva mare hauria estat enganyada i se n'hauria adonat en tot moment. 

«Ha arribat el moment d'explicar per què no tens relació amb Glòria Camila, José Fernando, Amador, José Ortega Cano, Rosario...», li deien a la dona de Fidel Albiac.

«Sí, ha arribat», responia ella més que segura. Rociíto tornava a Chipiona, la terra de la seva mare, trepitjant amb força.

«Sabien que no vindria per les meves circumstàncies, que no era capaç, però aquí estic. Jo no he de reconquistar Chipiona, només he de tornar».