Adara Molinero en el plató de Gran Hermano VIP

Adara Molinero anuncia l'arribada d'un nou integrant a la família

La relació entre Adara Molinero i el seu germà Aitor sembla que ha millorat després del nou anunci

Adara Molinero està molt contenta després de la notícia de l'arribada d'un nou integrant a la família.

De fet, Molinero no acostuma a rebre bones notícies. En algunes ocasions ha declarat que la seva vida no ha estat fàcil i que tot el que ha viscut ha anat forjant la seva manera de ser.

La model va viure una infància dura amb la separació dels seus pares i, posteriorment, les infidelitats que ha patit. Tot això ha fet que no estigui acostumada a rebre bones notícies.

La guanyadora de 'GH VIP' s'ha convertit en un dels personatges del focus de la premsa rosa. Tots els seus moviments són seguits i comentats.

Aquesta setmana ha comunicat a través del seu compte d'Instagram una notícia amb la qual se sent entusiasmada i contenta. La família augmentarà en uns mesos perquè estan esperant un nou integrant.

Adara Molinero, feliç amb la nova incorporació

Després d'uns mesos complicats i amb la seva estabilitat personal per terra, Adara ha trobat un nou motiu per somriure. La sonada ruptura fa més d'un mes amb Rodri ha fet que la filla d'Elena es centri en el seu entorn i en el nou integrant.

Amb moltes anades i vingudes, la parella va posar fi a la seva relació. Aquesta decisió va colpir la model i no ho va passar gens bé. Tot i això, la seva mala sort s'ha trencat: està esperant un nebot que posarà a la família cap per avall. 

A través del seu perfil, ha publicat unes imatges on donava l'enhorabona al seu germà i cunyada. La família tindrà un nou integrant per part d'Aitor i la guanyadora es convertirà en tieta per primera vegada.

Fotomuntatge de Adara Molinero anunciant que serà tia
Fotomuntatge d'Adara Molinero anunciant que serà tieta | Instagram 
 

La imatge reflecteix l'eufòria que sent pel nou integrant de la família. «Em fa enormement feliç explicar-vos que seré tieta», comença el text. Es mostra impacient per conèixer-lo i molt il·lusionada perquè el seu fill tindrà un cosinet. 

L'entusiasme es pot veure a quilòmetres de distància. L'alegria de la publicació denota que és la millor notícia que ha rebut en tot l'any. 

Per la seva banda, la futura àvia també ha compartit la mateixa imatge del seu fill i la seva nora donant-los l'enhorabona. Es convertirà en àvia per segona vegada i no pot estar més feliç, com ha fet saber.

Els futurs pares, al seu torn, no han fet cap declaració. El motiu és que, tot i que la seva germana i la seva mare són conegudes, ell sempre s'ha volgut mantenir en l'anonimat.

El nadó i la reconciliació

L'arribada del nou integrant a la família d'Adara ha aconseguit capgirar tot l'entorn familiar. La mala relació que existia entre els germans sembla que ja s'ha esfumat. 

La mateixa Elena ho va fer saber en la seva participació a 'Supervivientes'. Durant el pont de les emocions es va commoure quan va recordar que la relació entre ells era inexistent i que havien estat anys sense parlar-se. 

En una de les entrevistes que va fer va confirmar el relat de la seva mare i ho va explicar tot. De fet, no hi havia cap conflicte entre ells i simplement s'havien distanciat per ser diferents.

Tanmateix, sembla que tot això ha quedat enrere. Avui dia, es porten molt bé i presumeixen de ser una família unida. La notícia de l'arribada d'un nou integrant ha deixat les tensions de banda i els ha tornat a unir.