Tom Brusse en el plató de Telecinco

Tom Brusse, sobre les suposades relacions amb homes: «Faig el que vull»

La sexualitat de Tom Brusse es converteix en el plat principal de 'La Última Cena'

Segons fonts anònimes, Tom Brusse podria haver mantingut relacions amb homes. Fa poc que la informació va arribar a Telecinco i no han dubtat en fer-ho públic.

Des de la seva aparició a 'La Isla de las Tentaciones', Tom s'ha convertit en el personatge del moment per la cadena. Ha col·laborat en tota mena d'espais, des dels programes vespertins més populars fins als mateixos concursos de Telecinco

La seva presència pública, però, és tot un focus de polèmica i sempre acaba rebent. La setmana passada va participar a 'La Última Cena', al costat de la seva exparella Melyssa Pinto. 

El curs de la vetllada va transcórrer de manera habitual. Fins que un informador anònim va capgirar els fets: algú va posar en dubte la sexualitat del francès. 

Tom Brusse, al punt de mira

La setmana passada, els encarregats de preparar el sopar de 'La Última Cena' van ser Tom Brusse i Melyssa Pinto. Tots dos van formar un bon equip i junts van crear els plats que havien de presentar als comensals.

Després de participar a 'Supervivientes', la seva relació va millorar i van alliberar les tensions que s'havien originat entre ells. Des d'aleshores, han demostrat que el passat ha quedat enrere i que són capaços de ser amics.

Durant el concurs de supervivència, van protagonitzar escenes molt conflictives que sempre acabaven resolent. Per posar a prova la seva relació en aquesta nova etapa, van decidir participar en el concurs culinari. 

La vetllada va ser divertida i entretinguda, però la situació es va capgirar quan va arribar una informació que l'assenyalava directament. El testimoni d'una font propera afirmava tenir proves que havia mantingut relacions íntimes amb homes.

L'encarregada de mostrar la conversa entre la productora i la persona confident va ser la presentadora. A més, va comunicar que la prova definitiva era un vídeo que havia rebut, però que no podien emetre pel seu contingut.

Davant d'aquesta revelació, Tom Brusse no va dubtar a contestar i es va mostrar contundent en la seva resposta. «Primer, és la meva vida i faig el que vull», va sentenciar molest per la situació en què es trobava.

Va seguir el seu discurs afirmant que ningú n'havia de fer res sobre la seva vida sexual. Així mateix, va llançar una advertència contra la font anònima confirmant que hi hauria conseqüències.

Després d'una estona de silenci, va tornar a parlar i va demanar que la persona confident donés la cara i s'assegués amb ell en un plató. Va assegurar no tenir constància de l'existència de cap vídeo d'aquestes característiques.

A més, va revelar que el xantatge a què es van veure sotmesos ell i la seva exparella va ser pel mateix tema. «Tinc un tema judicialitzat perquè no pots fer mal a la gent així», va assegurar per tancar la polèmica.

Per la seva banda, Melyssa va oferir la seva opinió després de les preguntes dels col·laboradors del programa. Ella es va mostrar molt sincera i va relatar les informacions que li havien arribat temps enrere.

Va assegurar que fa un temps que li havia arribat el rumor, però no s'ho va creure. Així, va sortir en defensa del seu ex i va afirmar que, si fos veritat, no passaria res: tots som lliures.

Finalment, sentenciava: «Si no fa mal a ningú, que faci el que li doni la gana». Encara que no s'hagi confirmat, Espanya és un país lliure i totes les sexualitats han de ser respectades.