Andrea Janeiro junto a su madre con una camiseta especial

El tiet d'Andrea Janeiro, entre somriures: «Està malament»

Humberto Janeiro continua sense tenir relació amb Andrea Janeiro, que podria estar molt preocupada per motius greus

Andrea Janiero ha insistit a protegir el seu anonimat, però ningú oblida que és la filla del torero més famós de la premsa rosa. Moltes notícies tenen alguna relació amb ella, fins i tot la suposada separació de la seva tia Carmen Janeiro i Luis Masaveu.

Humberto Janeiro ha revelat com es troba la seva germana, fet que causarà molta polèmica. És un dels membres més discrets de la família, encara que sempre ha fet front a rumors que han malmès la seva imatge.

Janeiro va ser acusat de motivar la ruïna econòmica que va acabar amb l'estabilitat de la seva mare, Carmen Bazán. Va perdre la casa d'El Bosque, localitat de Cadis, i l'oncle d'Andrea es va situar automàticament al centre de la polèmica.

Tot fa pensar que no té bona relació amb els germans. Recentment s'han reunit per honrar la memòria del pare de Jesulín, que va morir fa poc més d'un any.

Andrea Janeiro tampoc té contacte amb Humberto, així que en cap moment s'ha alçat per defensar-lo. Per contra, amb la seva tieta Carmen sí que s'hi porta bé, tot i que fa un temps que no es veuen.

Humberto Janeiro revela com està Carmen

Fa dies que Carmen Janeiro no apareix per la premsa rosa i es nega a tornar per una notícia tan rocambolesca. La revista 'Semana' assegura que ha trencat la seva relació amb Luis Masaveu, però l'entorn de la parella ho ha negat rotundament.

Andrea Janeiro es manté al marge de la polèmica, així que cap mitjà ha gosat preguntar sobre el tema. No obstant això, sí que s'han mobilitzat per trobar Humberto, que ha fet unes declaracions contundents.

Quan li han preguntat com es troba, s'ha limitat a dir: «Malament». El germà de Jesulín ha intentat dissimular amb un somriure fals, però ja era tard. 

Andrea Janeiro, preocupada per la seva tieta

Carmen és l'única membre dels Janeiro, juntament amb la seva mare, que manté contacte amb la filla de Belén Esteban. Andreíta les admira, així que no seria estrany que estigués preocupada per la situació.

Luis Masaveau és un empresari discret, de manera que ni ell ni la seva possible exparella s'han pronunciat durant l'escàndol. Sí que ho han fet gent del seu entorn per desmentir la informació, encara que ningú s'ho acaba de creure.

José Antonio Avilés, tertulià de 'Viva la vida', assegura que ha parlat amb algú que li ha explicat tota la veritat. Segons les seves dades, Carmen i Luis no estan passant per un bon moment, però no hi ha cap problema greu entre ells.

Segons el programa de Toñi Moreno, Andrea i la seva família poden estar tranquils. Humberto no ha fet més que alimentar els rumors de ruptura, cosa que podria haver alterat a Masaveu.

Telecinco assegura que el milionari va tenir problemes amb el seu sogre per una sèrie de negocis que no van arribar a bon port. Aquesta és la raó per la qual no va assistir a l'homenatge que els germans Janeiro van fer de la víctima.

Existeix la possibilitat que el germà de Jesulín s'hagi venjat de Luis alimentant una notícia que podria no ser certa. De moment, cal esperar que algun dels protagonistes es pronunciï, encara que la família hauria de mantenir la calma.

No seria estrany que Andreíta s'hagués posat en contacte amb la seva tieta després d'assabentar-se dels fets. Les declaracions d'Humberto podrien haver preocupat, ja que fa temps que es creu que Carmen no està passant per una bona època.