Chelo García-Cortés con el semblante serio y con mascarilla negra

Chelo García Cortés, a la corda fluixa: 'Sálvame' revela que la podrien acomiadar

La direcció de 'Sálvame' considera que Chelo García Cortés fa temps que no està a l'alçada

Chelo García Cortés sap que a 'Sálvame' no es fa broma sobre els acomiadaments dels seus col·laboradors. Aquesta setmana el programa anunciava l'acomiadament en directe d'un dels tertulians, Antonio Canales. La direcció va decidir que no havia complert amb la feina i Carlota Corredera el va fer fora en directe.

Així doncs, el contracte de Canales ha durat dos mesos i es resumeix en tretze aparicions del tertulià a 'Sálvame'. Unes intervencions que, segons els càlculs, no sumaven més de quatre minuts de les cinc hores del format en directe. Aquests números van ser el detonant perquè la direcció prengués una decisió: fer fora al tertulià. 

Però podria ser que aquest no fos l'últim acomiadament. Núria Marín va anunciar que la direcció tenia a una altra col·laboradora en el punt de mira, Chelo García Cortés.

Que la direcció pensi a fer-la fora no ha estat plat de bon gust per a Cortés. De fet, hi ha altres col·laboradors que últimament tenen menys pes que ella, com ara Víctor Sandoval o Canales Rivera. No parlen més de cinc vegades per cada tarda treballada. 

Els directius han demanat a Cortés que s'obri i faci la temuda corba de la vida per tornar a estar a l'altura. Un joc psicològic que es va inventar a 'Gran Hermano', on el protagonista ha de plasmar en una pissarra tots els episodis clau de la seva vida. D'entrada, la col·laboradora s'hi va negar per mantenir la seva feina. 

Tanmateix, finalment hi ha accedit amb una condició. Ha demanat triar els episodis que vol explicar per tal d'evitar entrar en detalls que no vol esmentar. Per poder realitzar aquest exercici vital, l'acompanya Sofia Cristo, filla de la seva amiga íntima Barbara Rey, i que la coneix molt bé. 

El toc d'atenció a Chelo García Cortés va arribar en un moment molt concret. Justament divendres es complia un any de l'actuació de la tertuliana a 'Sálvame' fent una versió molt personal de 'Saturday night'. Amb un barnús, va simular els minuts previs abans de sortir de casa per anar-se'n de festa.

Chelo García Cortés, en el seu pitjor moment

Segurament, els directors de 'Sálvame' consideren que Cortés no està centrada per culpa de la seva situació personal, sobretot econòmicament. Uns problemes que no la permeten gaudir de la fortuna que guanya en totes les feines televisives que fa. 

La situació podria millorar si la col·laboradora participés a 'Secret story', el proper programa que estrenarà Telecinco i que, segons sembla, s'emetrà al setembre. De moment, és una suposició i no hi ha data exacta d'estrena, tot i que des de 'Sálvame' no deixen de fer campanya perquè la periodista tanqui aquest contracte.

La mateixa Chelo va revelar que amb els diners que va guanyar a 'Supervivientes' va poder cobrir una gran part dels seus deutes tributaris. Però encara li queda molt per pagar.