Antonio Canales atiende a los medios de comunicación el 10 de julio del 2021

Antonio Canales envia Carlota Corredera «a l'atur»

Antonio Canales considera que Carlota és la culpable del seu acomiadament

Antonio Canales ha estat acomiadat inesperadament de 'Sálvame' per no complir amb les expectatives del programa. Carlota Corredera va ser l'encarregada de comunicar la notícia i el tertulià no s'ho va prendre gaire bé. 

Antonio Canales s'ha desplaçat fins a Cadis per reunir-se amb Olga Moreno, íntima enemiga dels seus antics directius. Durant aquestes vacances, ha tingut temps per reflexionar i li ha enviat un missatge explosiu a la substituta de Jorge Javier.

Carlota Corredera es va situar en el punt de mira des que va començar a defensar Rocío Carrasco de manera radical. Els espectadors se n'han cansat i l'antic col·laborador ha aprofitat el moment per venjar-se. 

La reacció que va tenir Antonio Canales després d'assabentar-se que no continuaria a les tardes de Telecinco ha tingut molt de ressò. 

«Heu de reinventar-vos, l'audiència n'està farta que exploteu tant un mateix tema», va dir sota el desconcert de la presentadora gallega.

Al seu torn, Carlota nega que 'Sálvame' estigui passant per un mal moment: «Estem a dalt de tot». No obstant això, part del públic considera que l'artista tenia raó, ja que en els últims mesos el programa ha perdut força repercussió.

Antonio Canales es burla del possible acomiadament de Carlota Corredera

Antonio va saber que la seva expulsió del programa tindria molt ressò i se n'ha sabut aprofitar. Alguns el titllen de «ser un poca-solta», però gran part del públic ha aplaudit la seva sinceritat.

Carlota Corredera s'ha guanyat molts enemics des que va acomiadar Canales en directe, fet que podria passar-li factura. Alguns creuen que la CNMC, organització que persegueix els continguts inapropiats, podria interposar una multa contra 'Sálvame'.

Canales ha jugat amb la possibilitat que la direcció del programa acomiadi la presentadora per haver forçat un moment tan innecessari. Considera que ella és la responsable de tot, així que se n'ha burlat públicament.

«Aquest matí han vist Carlota a la cua de l'INEM, firmant». Aquestes paraules han tingut una gran repercussió entre els enemics de la gallega.

Canales va mentir per quedar per sobre de Sálvame

Antonio va concedir una entrevista a Kiko Hernández just després de ser expulsat de l'equip de Jorge Javier Vázquez. L'antic col·laborador es va mostrar visiblement molest, encara que va assegurar que quedar-se sense feina no el preocupava perquè tenia altres ofertes. 

L'artista va assegurar que 'El programa d'Ana Rosa' s'havia posat en contacte amb ell i que començaria a treballar als matins de Telecinco. No obstant això, fonts pròximes a l'espai ho neguen i asseguren que aquesta conversa mai ha existit.

Caldrà esperar un temps per veure si és cert que 'El programa d'Ana Rosa' s'hagi interessat per ell després de tot el que ha passat. Mentrestant, haurà d'acceptar que Carlota segueixi a la televisió. 

La presentadora és una de les figures més poderoses de Telecinco, ja que abans de treballar davant de les càmeres n'era la directora. És pràcticament impossible que la facin fora, així que el tertulià ho haurà de deixar córrer.

Canales podria haver comès un gran error per parlar malament de la seva antiga ocupació i cap programa confia en la seva paraula. Quan va ser acomiadat, va revelar aspectes interns i privats, de manera que s'ha guanyat certa mala fama dins el món televisiu. 

Els col·laboradors vespertins de Telecinco han declarat la guerra al seu antic company. Consideren que ha tirat un treball de més de deu anys per terra i que ha traït la gent que havia apostat per ell.